Skocz do zawartości

Filtr - skąd mi sie swl wytrzasnal?

Helid

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Ja to mam pecha czy cuś xD, zanim zacząłem pozycjonować witrynkę dodałem ją do swl(dostałem za nią 20 pkt. czyli praktycznie nic), potem usunąłem serwis, linki zostały. Dziś patrze mam filtra, omg. Wchodze w google webmaster, a tam mam 16 000 linków do strony... - w 2 tygodnie. Pytanie nad którym się głowie czy ja wygrać punkciki na loterii swl czy mam pecha jak...

Po prostu pełen żal :puknijsie:

Xann ma tu chyba rację. To nie żadna konkurencja. Pewnie jakaś pula systemowa idzie na linkowanie stron dołączanych do tego swl'a.

Helid powiedz, który to swl. Od Xanna dostanie 1mln w weblinku a innym na pewno się ta informacja przyda.

16 tysięcy linków w 2 tygodnie ? to chyba niezła suma musi byc tam przydzielana. Kilkadziesiąt a może set razy większa niż na strony linkowane.

Według mnie bzdura

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Tak, pula musiałaby być na prawdę spora. Ale może jakiś zonk w systemie wystąpił, bo w to, że konkurencja to zrobiła nie wierzę. Kto waliłby taką ilością w stronę, która jest na 30 pozycji?

Edit:

Chyba, że kolega Helid bajki nam tu opowiada...

Dość trudno stwierdzić czy to atak konkurencji czy jednak błąd systemu(trofili.com czy jakaś tak się zwal).

Korzystałem również z seodpalacza, jednak tam nie ma opisów pod linkami, więc to nie to.

Linki nadal rosną:) - dziennie jakieś 1k...

Nie mam już pojęcia co zrobić, a dostałem naprawdę mocnego filtra - z top 1 000 wypadła...

Mam tak samo. Domena ponad roczna, nigdy nawet nie dodana do SWL, żadnych seopierdów itd.

Linki z wymiany i płatnych katalogów.

W GWC -> linki -> 22tys. od początku lutego kiedy to strona "podskoczyła" na wiele fraz nawet na top3.

Tydzień później - pierwszy wypad.

Ponowne zgłoszenie -> odblokowali -> 3 dni później znowu wypad -> pisanie -> odblokowali -> tydzień temu wypad i leży do dzisiaj.

Więc niech mi ktoś nie mówi, że nie można i nie zwalcza się konkurencji linkami z wszystkich SWL.

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności