Skocz do zawartości

ktory hosting lepszy?

kangurrr

Rekomendowane odpowiedzi

tak tak wiem o co chodzi. no ale jak bede mial 2000-7000 tys. UU dziennie to niestety shared nie wyrobi a vps tak. czyz nie?

ebialystok.pl - Firmy Białystok

Nowy branżowy katalog firm województwa Podlaskiego to Podlasie Online.

Sale weselne Białystok to miejsce gdzie zorganizujesz imprezę okolicznościową.

z tego co wiem to taniej wziasc nie managed i tylko oplacic 150-200zl za konfiguracje i ewentualnie za awarie pozniej co sie rzadko zdaza.... mam racje?

hmmm, tez masz racje ale moim zdaniem lepiej miec doswiadczenie z awariami itd majac powiedzmy 50 uu dziennie niz pozniej majac 1000 uu dziennie.jeszcze przenosic sie pozniej. nie lepiej od poczatku sobie powoli rozkrecac?

pzdr

biore odrazu vpsa z hitme, 200 z kawalkiem za rok plus 150-200zl za konfiga plus ewentualnie jakies awarie, niewiem ile za to ale kuzwa chodzi jak rakieta a nie jakis shared.sam se moge zrobic 3 shared z tego vpsa. a sprobowac trzeba! jak bedzie traffic to nie bedzie czasu na takie testy i wtedy co? ludzie wala oknami i dzwiami do strony, masz awarie albo poprostu pada strona i co pozniej? musisz wylozyc sporo hajsu.... szkoda klientow stracic

Na takim małym vps to możesz co najwyżej postawić wizytówkę. Zbyt mało ramu. Minimum licz 512mb na większy sajt.

prohost.pl - Hosting na profesjonalnych serwerach Dell PowerEdge zlokalizowanych w Polsce.
Minimalna konfiguracja: 2 procesory, 32gb ram, dyski ssd.
Codzienne kopie bezpieczeństwa. Support 24/7 Serwery VPS i Dedykowane.

z całym szacunkiem do Hitme... ja bym się bał brać VPSa za 200zł rocznie "i jakiegoś admina"... "zrobi się i będzie działać"... jak Ci padnie ten VPS czy to przez zły konfig (optymalizację), czy przez serwerownię, czy przez łącza, czy przez coś innego.. to dopiero będzie płacz...

Weź porządny shared, NQ/IQ/Dhosting czy coś... albo DVPS.pl - TO jest jakość i odpowiednie ceny.. za 200zł rocznie to nawet żona nie da... parafrazując znane powiedzenie o darmowych usługach...

no teraz to ja juz jestem zamotany ostro.... coraz bardziej sie przekonuje do tego ze lepiej nie brac samemu vpsa i kogos kogo nie znam do konfiguracji i administracji. jak juz brac to managed. tak czy nie? okej to takie pytanko bo chcem zobaczyc ceny:

jaki polecacie najtanszy dobry vps managed?

pozdro i dzieki za informacje

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności