Skocz do zawartości

Za co moja strona dostala filtr?

dongrela

Rekomendowane odpowiedzi

Jesli dobrze zrozumialem to na tej stronie jest napisane jak robic strony, zeby byly dobrze pozycjonowane. przypominam, ze moja strona byla na 1szym miejscu pod haslem dziwnówek, a kilka miesiecy temu spadla. wiec to co tam jest opisane to chyba nie bedzie moj problem?

Forum Alfa Romeo Giulietta, 159, MiTo, 156, 147, 166, 145, 146, 155, 164, 33, 75, GTV, GT, Brera, Alfetta ;D

Nie zawsze da sie znalezc przyczyne filtra. Strona stara, zadbana, brak swl, wychodzacych i innych rodzynek... Moze problem tkwi w braku aktualizacji tresci, albo za podejrzenie o MFA. Trudno powiedziec.

Popros o ponowne rozpatrzenie strony, moze wroci.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

Nie widać w sumie nic ewidentnie wyjaśniającego przyczynę filtra. Najlepiej posłuchaj rady gostka_

P.S.

Może coś przeoczyłem, ale chyba nie masz linka z podstron do strony głównej, za to masz linki do www.dziwnowek.biz/o_dziwnowku.html która jest chyba kopią głównej.

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

@dongrela: masz tam "Wskazówki dotyczace jakości", jesli na tej liscie odnajdziesz swoje praktyki (np. wyzej wymienione systemy wymiany linkow) to masz duza szanse ze za te wlasnie praktyki dostales filtr. na podstawie samej domeny ciezko wrozyc :>

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności