Skocz do zawartości

Linkowanie zaplecza

k3rn3l

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli tematyczne dobrze podlinkowane zaplecze wystarczy jedynie na "lekkie frazy" to co trzeba zrobić żeby wy pozycjonować chociażby "średnie" ?

W gogole liczy się ilość a nie jakość , od dawna to już wiadomo, jak wielkie możesz stworzyć zaplecze dla jednej domeny wiedząc ze każda strona powinna być na innym IP ?

100 domen to nie jest wcale duże zaplecze a co się tym wypozycjonuje ? apartamenty kraków ?

Z tym się nie zgodzę :) Mam stronki które mają o wiele mniej linków niż konkurencja która jest za mną :rolleyes: (nawet 4 krotnie mniej) a jestem na 1 pozycji :).

28008.jpg

na dzień dzisiejszy juz się nie zbiera 10 linków z pr5 i 30 linków z pr 4 tylko się ładuje czym pod ręką sie ma
Nie wszyscy tak robią, nie wszyscy muszą tak robić i nie wszyscy chcą. Jak pisałeś
w gre wchodzi cała masa innych czynników
i niektórzy zamiast się na tym skupić starają się zastąpić te "inne czynniki" ilością linków. Co nie oznacza że jest to jedyna słuszna droga.

Nie znam się na pozycjonowaniu, ja tu tylko zużywam transfer i miejsce w sql.

Roman Kluska ujawnia: nadchodzi INFLACYJNY ARMAGEDON!

tylko się ładuje czym pod ręką sie ma

Czyli jak założę 500 identycznych stronek (1 IP, 2-3 domeny) z max 15 linkami wychodzącymi, które linkują na łatwe frazy typu "tylko najlepsze życzenia" itd. to efekt będzie Twoim zdaniem dobry? Załóżmy, że słów kluczowych będzie około 200 sztuk, strony nie tematyczne. Strony podlinkowane. Xann, co Twoim zdaniem przyniesie takie zaplecze dobrego? Nie chodzi mi o bany itd.

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Czyli jak założę 500 identycznych stronek (1 IP, 2-3 domeny) z max 15 linkami wychodzącymi, które linkują na łatwe frazy typu "tylko najlepsze życzenia" itd. to efekt będzie Twoim zdaniem dobry? Załóżmy, że słów kluczowych będzie około 200 sztuk, strony nie tematyczne. Strony podlinkowane. Xann, co Twoim zdaniem przyniesie takie zaplecze dobrego? Nie chodzi mi o bany itd.

Najpierw musiało by był zindeksowane w google, a nie ma bata, że stało się to w tym samym czasie.

• 2 miesiące temu...
Jeśli tematyczne dobrze podlinkowane zaplecze wystarczy jedynie na "lekkie frazy" to co trzeba zrobić żeby wypozycjonować chociażby "średnie" ?

Już Ci piszę. Zapleczem można wybić nawet najtrudniejsze słowa do top 10. Wiem, bo już tego doświadczam. Dobrze podlinkowanym zapleczem, podlinkowanym katalogami oraz linkami z innych stron zaplecza. Nie używam żadnych innych metod. Oczywiście te najtrudniejsze też linkuję katalogami. W zasadzie to każdą stronę zaplecza pozycjonuję nie traktuję jej li tylko jako zaplecza lecz w każdym przypadku jako stronę do pokazania i do zarobienia - na reklamach na niej wyświetlanych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności