Skocz do zawartości

Czy rel="nofollow" pomoże w pozycjonowaniu?

jarcow

Rekomendowane odpowiedzi

Czy wtyczka z funkcją rel="nofollow" zainstalowana na forum pomoże w pozycjonowaniu? Zamieni ona linki wychodzące w postach i sygnaturze na linki z rel="nofollow". Wszystkie te linki są na podstronach, więc chyba nie osłabiają aż tak bardzo domeny. Co o tym sądzicie?

Nie wiem jak to będzie w przypadku forum, ale na swojej stronie po dodaniu rel="nofollow" do linku walidatora, strona skoczyła o kilka pozycji do góry !!! Nie sądzę żeby ten skok był spowodowany innymi czynnikami, bo miałem wtedy sporą przerwę w dbaniu o stronę (nie dodałem ani jednego linku przez 3 tygodnie) !!!

Pozdrawiam ;)

Nie wiem jak to będzie w przypadku forum, ale na swojej stronie po dodaniu rel="nofollow" do linku walidatora, strona skoczyła o kilka pozycji do góry !!!

Czy linki te były na stronie głównej, czy na podstronach?

Bo jeśli chodzi o forum, to chodzi tylko o podstrony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności