PawelC Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Dochodzę do wniosku że grafika to nie moja broszka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giker Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Lepiej późno niż wcale [Zlecę] Katalogowanie w katalogach niemieckojęzycznych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekg Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 ExPloiT napisał(a): Dochodzę do wniosku że grafika to nie moja broszka M3 to taki piękny samochód a Ty go tak zaprezentowałeś ;p lepiej pisz te spamy na zalpecze a btw to widze podobne zainteresowania motoryzacyjne ja ja ... i wszystko jasne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 tomekg napisał(a): [...] lepiej pisz te spamy na zalpecze a btw to widze podobne zainteresowania motoryzacyjne ja ja Właśnie tym się zajmę bo to jedyne co mi najlepiej wychodzi Swoją drogą napisałem parę skryptów co sie bardzo szybko indeksują Tak mam motocykl, miałem dwa ale jeden po wypadku do kasacji poszedł. Blondynki rulezzzzz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Fatalne, ale ćwicz, nie zrażaj się Początki zawsze trudne. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yavaho Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Albo wejdz na jakiś serwis z płatnymi layoutami, wybierz sobie coś prostego i ładnego. I postaraj się zrobić coś podobnego. Nie chodzi tu aby zrobić plagiat, ale powiedzmy o napływ weny . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzidek794 Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Dokładnie Początki są trudne i często nie ma się w ogóle pomysłów na design. Ja robiłem tak: znalazłem jakiś fajny design i próbowałem zrobić identyczny. Po co? Można wtedy łatwo poznać funkcje swojego programu, nowe efekty oraz po jakimś czasie utworzyć swój własny styl. Powodzenia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 No a ja w gimpie robie, bo jest darmowy a kasy szkoda na płatny. No właśnie początki są trudne tak samo jak w programowaniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiKaS Opublikowano 10 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 taka wprost pod linkme elite Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 10 Marca 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2009 Chociaż gdzieś by się nadała Coś takiego stworzyłem: https://www.goingtoperfection.org/malediwy.jpeg Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Wogóle nie robisz grafiki Pojedź fantazją i zrób nawet coś, co ciężko byłoby pociąć Pobaw się i nie dawaj nam tu laya co godzinę, tylko baw się pare dni, aż coś wyjdzie Poznawaj funkcje programu, na gimpie można prawie tyle samo co na ps, bo też używałem i też można pokazać fach Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samuel Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Nie siadaj do komputera z pustym umysłem. Weź najpierw kartkę i długopis, naszkicuj sobie jak chciałbyś aby to wyglądało. Fantazjuj, wytęż wyobraźnię i zawsze staraj użyć się co najmniej 3 kolorów i ich odcieni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilgesu Opublikowano 11 Marca 2009 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2009 Najpierw niech nauczy się wykonywać podstawowe elementy graficzne i niech pozna funkcje poprzez zabawe i kombinowanie, bo co z tego, że zaplanuje, jak nie będzie potrafił tego zrealizować. Choinki sztuczne, beawito.pl - producent Stroiki na cmentarz, istroiki.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelC Opublikowano 11 Maja 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2009 Poświęciłem trochę czasu i stworzyłem coś takiego: Wiem, szału nie robi, ale zapewne dużo lepszy niż poprzednie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mathie Opublikowano 12 Maja 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2009 wazne ze jest autorski i troche inny Coraz lepiej Ci ida te szablony, troszke jeszcze popracujesz i bedzie naprawde niezle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.