Skocz do zawartości

Ocena designu

PawelC

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 63
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
[...] lepiej pisz te spamy na zalpecze ;) a btw to widze podobne zainteresowania motoryzacyjne ja ja ;)

Właśnie tym się zajmę bo to jedyne co mi najlepiej wychodzi :piwo: Swoją drogą napisałem parę skryptów co sie bardzo szybko indeksują :D

Tak mam motocykl, miałem dwa ale jeden po wypadku do kasacji poszedł. Blondynki rulezzzzz

Dokładnie :) Początki są trudne i często nie ma się w ogóle pomysłów na design. Ja robiłem tak: znalazłem jakiś fajny design i próbowałem zrobić identyczny. Po co? Można wtedy łatwo poznać funkcje swojego programu, nowe efekty oraz po jakimś czasie utworzyć swój własny styl. Powodzenia ^^

Wogóle nie robisz grafiki ;) Pojedź fantazją i zrób nawet coś, co ciężko byłoby pociąć :)

Pobaw się i nie dawaj nam tu laya co godzinę, tylko baw się pare dni, aż coś wyjdzie ;) Poznawaj funkcje programu, na gimpie można prawie tyle samo co na ps, bo też używałem i też można pokazać fach :)

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności