Skocz do zawartości

Kiedy update PR?

Anmato

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 159
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 miesiące temu...
głupie pytanie, ale PR jest jeszcze dużo warte? Czy już raczej trzeba zwracać uwagę na inne rzeczy w pierwszej kolejności?

PR jest wynikiem innych rzeczy, PR informuje czy czy część innych rzeczy (nie wszystkie i nie zawsze) została dobrze wykonana.

nihil fit sine causa

A ja nie zgodzę się z tym, iż update PR jest co kwartał etc. Miesiąc temu miałem na forum PR = 1, po miesiącu, dzisiaj mam już PR = 2
w

Ja też myślałam, że jest co kwartał, tak na około, ale okazało się ze po kwietniowym update kolejny przyszedł znienacka niedawno i przyniósł kilka fajnych zmian . Kurcze niby ten PR nic nie daje ale nadal jak wzrasta to się człowiek cieszy jak głupi sprężynką :)

Specjalny przewodnik po krakowskim Kazimierzu. Imprezy, knajpy, restauracje - Kazimierz bez tajemnic

Fantastyczny Gabinet kosmetyczny Kraków

Menopauza - objawy, przyczyny, leczenie w serwsie dedykownym problematyce kobiecej

Wysoki PR przydaje się, jak sprzedajesz linki na allegro, nawet sporo można zarobić.

Głodne dzieci, pomóż im, wystarczy kilka kliknięć. Optymalizacja strony za darmo.

Kiedyś miałem czas na wszystko, w ogóle masę wolnego czasu... później zająłem się pozycjonowaniem :D

Mój blog seo. Zapraszam do dyskusji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności