Skocz do zawartości

Postać linku

przemex

Rekomendowane odpowiedzi

Na portalu nie ma możliwosci edyotwania stylu css, czy link zapisany w postaci

<A href="https://www.jakas strona.pl" target="_blank" title="title"><FONT color=#7d7d7d

size=1>anachor</FONT></A></FONT>

jest tak samo dobrze indeksowany przez google i inne wyszukiwarki jak link

<A href="https://www.prodo.pl" target="_blank" title="tworzenie stron">tworzenie stron<A></FONT>

chodzi o to czy przed anachorem mozna dopisywać <FONT color=#7d7d7d

size=1>

??

czy nie ma to zanczenia ?

Nie używaj atrubutu target="_blank"

Moim zdaniem nie ma znaczenia to czy jest font czy nie, ale mogę się mylić...

trance_is_not_a_techno_v2.0_by_tvg.gif

Rzetelne i profesjonalne w tym co robi biuro tłumaczeń Katowice wygrało w kategorii najlepsza obsługa klienta.

Tani, profesjonalny zwrot podatku z Niemiec i Austrii. Dodatkowo Kindergeld Austria i Niemcy.

Jak dla mnie możesz jeszcze z linka wywalić atrybut "title". Pzdr

biuro tłumaczeń - tłumaczenia medyczne, tłumaczenia techniczne, tłumaczenia prawnicze. Realizacja zleceń przez internet.

Prolexico - księgarnia internetowa: słowniki, literatura, bazy terminologiczne, szkolenia google/facebook ads

Bo według mnie nie podnosi wartości linka, a dodatkowo powiela treść samego anchora. Jak myślisz?

biuro tłumaczeń - tłumaczenia medyczne, tłumaczenia techniczne, tłumaczenia prawnicze. Realizacja zleceń przez internet.

Prolexico - księgarnia internetowa: słowniki, literatura, bazy terminologiczne, szkolenia google/facebook ads

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności