Skocz do zawartości

Świeżo wypieczony precelek

Mastiff

Rekomendowane odpowiedzi

Informacje na temat

5 minut temu skonfigurowany.

• Wpisy natychmiast pojawiają się na stronie
  • Moderator czuwa i przetrwają tylko unikalne wpisy

Chcę, żeby ten precelek miał jakąś wartość. Na razie nie będzie żadnych linków dodatkowych docelowo (za 3-4 miesiące) pojawią się linki (uczciwie mówię - maksymalnie 5) z SWLi. Sam dodając wpisy często łapię się za głowę ile linków wychodzących można dodać na jednym preclu. Dlatego śmietnikowym wypiekom mówię stanowcze NIE! :)

Wszelkie sugestie i wskazówki mile widziane

Pozdrawiam,

Marcin

Wymienię się linkiem tekstowym

jak powiesz nie, także dc i faktycznie będziesz go moderował i nie zniknie po kilku dniach czy miesiącach to nawet się

dodam

Taka sugestia. łamiania używaj po 2-3 zdaniach. Łamanie tekstu pod koniec arta nie zostawia miejsca na linki ;] i dość dziwnie wygląda. Staraj sie też nie akceptować linków w nagłówkach artów co pojawiają sie na głównej stronie bo sie zrobi śmietnik

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

@ebaba Jakich kategorii Ci potrzeba?

@gielo Nie martw się precel nie zniknie - domena już jest w sieci od ładnych kilku lat, hosting jest ponad normę, więc spokojnie precelek przetrwa. Poza tym to nie jest mój pierwszy "wypiek", więc wiem jak się nim zaopiekować.

Taka ciekawostka w poprzednim preclu (moderowanym) ~95% artykułów nie dostawało akceptacji.

Wymienię się linkiem tekstowym

może i ma kilka lat ale nie jest zaindeksowana w google :) ups może się czepiam bo to chyba stoi w subdomenie domeny

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

No faktycznie, już się zindeksował - mój wpis również. Po paru godzinach od dodania :)

Zobaczymy, czy nie padnie szybciej niż powstał :)

Tu miała być sygnatura...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności