Skocz do zawartości

Denerwujący spam na IM

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Witamy.

Twój okres użytkowania komunikatora dobiega końca. Aby odnowić okres abonencki na 2 lata wyślij SMS, a kod który przyjdzie w SMSie zwrotnym podaj starannie tutaj.

Wszelkie reklamacje prosimy zgłaszać do DotPay Sp. A.

SMS o TREŚCI:

DST.DARK

na numer:

7643

Koszt wynosi 3zł (3,66 zł z VAT).

Ciekawe ilu naiwnych na to zlapia... robia sie coraz bezczelniejsi.

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

• 3 miesiące temu...
  • Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

W ostatnich dniach jeszcze lepsze dostałem :D

[16:47:58 2009-07-08]: (13269899@plugin.gg.aqq.eu): UWAGA: W trosce o bezpieczeństwo, w wiadomości od Nieznajomych podejrzane treści zastąpiono ciągiem "[xxxxx]". Jeśli chcesz otrzymywać od Nieznajomego kompletne wiadomości - dodaj go do swoich kontaktów.

Treść wiadomości:

niezla beka jest z Agi od nas widzialem jej nagie fotki w necie :) <[xxxxx]>

wyślij z telefonu INFO AGNIESZKA na {tutaj numer}

(9 / |O,98 z vat) <rotfl>

[16:47:58 2009-07-08]: (Ja): [bot]: Witaj! Nie mam Twojego numeru na liście kontatków, bądź piszesz do mnie po raz pierwszy. Tak więc musisz przejść krótki test, aby zacząć rozmowę z użytkownikiem "Kukis".

Odeślij mi wynik działania 3*7 lub 14+7, aby zacząć właściwą rozmowę. :(

[16:48:06 2009-07-08]: (13269899@plugin.gg.aqq.eu): specjalnie dla Ciebie, wiesz?

[16:48:06 2009-07-08]: (Ja): [bot]: Witaj! Nie mam Twojego numeru na liście kontatków, bądź piszesz do mnie po raz pierwszy. Tak więc musisz przejść krótki test, aby zacząć rozmowę z użytkownikiem "Kukis".

Odeślij mi wynik działania 3*7 lub 14+7, aby zacząć właściwą rozmowę. B)

[17:47:01 2009-07-08]: (10685674@plugin.gg.aqq.eu): dobre, co?

[17:47:01 2009-07-08]: (Ja): [bot]: Witaj! Nie mam Twojego numeru na liście kontatków, bądź piszesz do mnie po raz pierwszy. Tak więc musisz przejść krótki test, aby zacząć rozmowę z użytkownikiem "Kukis".

Odeślij mi wynik działania 3*7 lub 14+7, aby zacząć właściwą rozmowę. :)

[17:47:01 2009-07-08]: (10685674@plugin.gg.aqq.eu): <serducho>

<buja w obłokach>

[17:47:01 2009-07-08]: (10685674@plugin.gg.aqq.eu): :-)

Chyba się im bot zapętlił - chwilę później praktycznie to samo dostałem. A niech ich mój bot atakuje B)

Ja ten tekst wzięłem z logów wtyczki, normalnie widzę dopiero to co zostanie wysłane po potwierdzeniu o prawidłowym wyniku B)

Gdy pisze nieznajomy to dostaję informację w zasobniku, że "antyspam zablokował..." i tyle. :D

Kto przebije to?

(00:44:45) cenzura!: siemanko

(00:45:04) cenzura!: ziomus prosbe do ciebie

(00:45:20) cenzura!: mam

(00:45:09) kUtekGG: nom

(00:46:42) cenzura!: sluchaj jest taka sytuacja mam plyte glowna ktora jutro sprzedaje rano za 250zl

(00:46:41) kUtekGG: nom?

(00:47:43) cenzura!: i mam pytanko pozyczyl bys mi 15 zl do jutra nawet moge ci dac ta plyte pod zastaw oddam przed 11 na bank rosba bardzo wazne

Ogólnotematyczny katalog stron - moderowany katalog na domenie z 2001 roku. Moderowany minimum 2 razy dziennie. PR 3, megaszybka indeksacja. Dodaj swój unikalny wpis już dziś.

Ostatnio dodane strony w katalogu.

najpiękniejsze kobiety świata

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności