Skocz do zawartości

ctr 4%

Eldoka

Rekomendowane odpowiedzi

Nie, jeśli nie klikasz sam sobie ani nie namawiasz do klikania.

A on pewnie coś kombinuje.

Wieć możesz sie obawiac o interwencje ze strony wszechwiedzącego G.

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

Z tego co pamiętam to google zabrania wyświetlania reklam na stronach podczas ładowania czegokolwiek bo prowadzi to do miss clicków. To samo tyczy się stron które wyświetlają np linka do downloadu więc na Twoim miejscu bym przeczytał dogłębnie regulamin.

Pyszny Precel | Katalog stron

Ranking polskich firm hostingowych - dodaj hosting, zaopiniuj lub oceń

Aaaaa co się stało, miałem dzisiaj kliki warte 0.34$ :) w dobie kryzysu na forum wielotematycznym takie stawki? To forum do tej pory żeby zarobić te 0.34 musiało mieć 34 kliki :)

Co do tematu, mam na jednej stronie crt 6% i nie dostałem bana mimo że troszkę naginam regulamin na niej, ale może to dlatego, że w większości wynosi ono jakieś 1% :/

Juz kiedys pisalem, mam stronke ktora od ~2 lat zarabia na siebie i CTR ma w granicach 20%. Jak mieć taki CTR? Bardzo prosto, wystarczy zrobic stronke 'bez wyjscia', czyli: luzne informacje, i naokoło same reklamy google/linki ;-) Zwykly user chce przejsc "dalej" i klika w reklamy. Ktos sie moze do tego przyczepic, ale jak narazie, zadnych ostrzezen nie mialem przez te 2 lata. Kwestia odpowiednich tresci, wypozycjonowania. Tworzylem tez inne stronki, z podstronami, ale linki do nich byly raczej ukryte, gdzies na dole strony, a reklamy u góry, tam gdzie user szuka info., google wiec indeksowalo wszystkie podstrony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności