Skocz do zawartości

chce kupic hosting bez limitow (max execution time)

dawsan

Rekomendowane odpowiedzi

witam jestem nowy na forum .mianowicie poszukuje odpowiedzi na nastepijace pytanie:

czy jest jakis hosting ktroego limit serwera przy wykonywaniu skryptow max_execution_time jest 0,albo jakas inna wysoka liczba.??

jezeli nie hosting to co moze mi dac taki limit?

prosze o szybka odpowiedz

pozdrawiam

hosting zawsze będzie miał limity bo to hosting

nie sądzisz chyba ze da ci ktoś 100% procka czy łącze nie limitowane czy nielimitowana ilośc plików na serwerze gdzie istnieje kilkadziesiąt innych kont

to o czym mówisz to dedyk i tylko dedyk

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Etam zaraz dedyk... Miałem zwykłe konta shared w wielu firmach i przewinęły mi się takie które dawały możliwość ustawienia set_time_limit czy coś takiego i zwiększenie maksymalnego wykonywania czasu skryptu... były też takie które w ogóle takiego limitu nie miały...

Musisz poprostu poszukać... napewno się coś znajdzie wśród sharedów.

No wiesz... wszystko zależy od ceny. Jak dasz odpowiednio dużo, to też odpowiednio więcej możesz wymagać. Ostatnio sporo się pisze o tym, że nie ma nic za darmo w tej branży i jest w tym sporo racji, bo przecież nikt nie będzie do biznesu dokładał.

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

potrzebne mi zeby skrypt byl wykonywany caly czas bez powtornego wlaczania go...

kupilem host na group5 ,nie jest tani bo ponad 200 zl za rok ...ale zorientowalem sie ze nie spelnia moich wymagan dopiero po dokonaniiu platnosci...

dedyk nie wchodzi w gre po 1 kosszty,a po 2 nie umiem zarzadzac takim serverem..

Zaznacz może że chodzi o jakieś krzaczory, bo żadna poważna firma sobie na to nie pozwoli.

Nie jestem pewien ale ostatnio chyba w ionic spokojnie ustawiłem set_time_limit(0); To jest bardzo przydatna opcja jeśli używa się jej z głową czyli najlepiej tylko tam gdzie jest potrzeba niewielkiej grupie użytkowników.

Do czego ci potrzebny ten długi czas wykonywania?

A przydaje się w importerach plików wszelkiej maści lub w skomplikowanych parserach.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności