Skocz do zawartości

chce kupic hosting bez limitow (max execution time)

dawsan

Rekomendowane odpowiedzi

kei.pl wywaliło mnie z serwera, nazwa.pl to samo i inni za przekraczanie limitów. Jeszcze raz powtarzam, że nie znajdziesz hostingu nielimitowanego. Ci co tak piszą najzwyczajniej ściemniają.

Tomahawk chcesz powiedzieć że jak wsadzę 20 skryptów wykonuących się w nieskończoność na tym polecanym przez ciebie serwerze to oni mi nie zablokują konta ? i jeszcze serwerek będzie działał rewelacyjnie ? Przecież jak brak limitu to brak limitu

Sorry ale nie uwierze w takie zaciemnienia.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Ż A D E N hosting nie pozwoli na set_time_limit(0). Owszem, może da się to ustawić ale zapewniam Was, że za dzień/dwa sami się do Was zgłoszą.

Ehhh bo set_time_limit(0) NIE UŻYWA SIĘ do wykonywaniu podstawowej części skryptu dostępnej userowi tylko np. w Panelu Administracyjnym gdzie potrzebne jest uploadowanie pliku, sparsowanie zawartości dużego objętościowo XMLa lub na przykład przy użyciu jakiejkowiek formy pobrania zawartości strony (file_get, curl czy fopen) - jak wykonuje to jedna osoba sporadycznie to K A Ż D Y hosting to wytrzyma

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

@gielo, @fidma

Ja nie mówiłem o nielimitowanym obciążeniu ani o uruchamianiu skryptu w "nieskończoność".

Autor postu szuka hostingu który niema limitów max_excution_time i zaznaczam że są takie hostingi (oczywiście mówię stanie rzeczy w chwili zakładania konta) i nie muszą to być krzaki.

Więc proszę czytać ze zrozumieniem bo to irytujące...

Obciążenie to już inna kwestia i zrozumiałe jest że jeśli coś będzie obciążać serwer to admini takie konto usuną lub 'przytną' funkcjonalność, czyli w tym przypadku mogą zmniejszyć max_excution_time...

Tomahawk chcesz powiedzieć że jak wsadzę 20 skryptów wykonuących się w nieskończoność na tym polecanym przez ciebie serwerze to oni mi nie zablokują konta ? i jeszcze serwerek będzie działał rewelacyjnie ? Przecież jak brak limitu to brak limitu

Prawdopodobnie dostaniesz wtedy kopa za obciążenie.....

A chcesz powiedzieć że jak niema maksymalnego czasu ustawionego to już nie można obciążyć serwera?

Więc proszę czytać ze zrozumieniem bo to irytujące...

Rozbawiasz mnie. Wiesz lepiej co autor tematu miał na myśli :(

Jak ktoś szuka czegoś BEZOGRANICZEŃ to nie po to aby to uruchamiać raz na ruski rok i tak w ogóle to tylko przez X czasu.

Brak takich zabezpieczeń w firmach hostingowych byłby poważną luką bezpieczeństwa i tyle. ŻADNA porządna firma nie może sobie pozwolić na to by jakiś domorosły programista powiesił serwer, na którym jest kilkuset innych klientów, bo sobie postanowi wykonać skrypt bez limitów czasowych.

404.tf

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności