Skocz do zawartości

Szybko i Tanio :-)

graft

Rekomendowane odpowiedzi

TOP10 Interesuje mnie.
;D
fraza reklama 93mln odłon, fraza pozycjonowanie 31mln, projektowanie 6mln, marketing ponad 2mln, szybko się nie da - firma pozycjonująca powinna to wiedzieć, tanio tym bardziej, fraz 1 wyrazowych w zasadzie nikt nie wpisuje. Podana cena za całość miesięcznie (1500,-)
profesionalna wycena :)

Kalkulator akcyzy akcyzowy.pl. Sprawdź ile idzie przelew: ileidzieprzelew.pl

Akcesoria GSM dla smartfona i tabletu telu.pl

Pozycjonujemy serwisy itp. lecz niemamy czasu na z pozycjonowanie własnego serwisu, ponieważ mamy napięty terminarz.

Wow ale zapier**l mają :)

A tu cytat ze strony https://web-world.pl/ :

pozycjonowanie przez jeden miesiąc - czyli stopniowe osiąganie czołowych miejsc Twojej strony, głównie w najpopularniejszej wyszukiwarce Google

Miesią cmnie będą pozycjonować? Wow! na czołowe miejsca, bez znaczenia czy będę miał strone o wypasie owiec czy kredytach. Co za oferta :)

https://web-world.pl/index.php?p=1_4_Nasze-Realizacje

Prepraszam, ale czy ktoś stawia gorsze strony w swoim SPAMie? ;D

Nie, ja już nie mogę - ten web-world to jeden wielki żart ;)

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

fraza reklama 93mln odłon, fraza pozycjonowanie 31mln, projektowanie 6mln, marketing ponad 2mln, szybko się nie da - firma pozycjonująca powinna to wiedzieć, tanio tym bardziej, fraz 1 wyrazowych w zasadzie nikt nie wpisuje. Podana cena za całość miesięcznie (1500,-)

profesionalna wycena

Chyba zero zjadłeś cytując

15000 PLN

jakos dziwnie znajomy nick mi sie wydal :D patrze na liste gg i tak: jedna osoba ma od kilkunastu tygodni taki mail w opisie :)

z ciekawosci zajrzalem do historii i widze jak mnie kiedys splawil "dobra, zajęty jestem, kataloguje klientów" - takie techniki kosztuja, wiec sie nie dziwcie B)

//EDIT - mowie o abmd73

Budowanie bazy do ScrapeBox'a nigdy nie było jeszcze tak szybkie i tak tanie!

Rabat dla użytkowników PiO!

<div align="left"><span style="font-family: Trebuchet MS;">                                                       </span><strong><span style="color: rgb(255, 255, 224);"><em><span style="font-size: 12pt; font-family: Trebuchet MS;">POŁĄCZ SWOJĄ FIRMĘ ZE ŚWIATEM  SUKCESU  ! ! !                      </span></em></span></strong></div>

Hhahhahhaa napis w topie niszczy :piwo:

@FiKaS - weź jesli możesz wyedytuj Twój ostatni post, bo mi się okno 5x więcej w poziomie rozciąga ;-)

Rzeczywiście, ostatnio jakiś bum na pozycjonowanie. Popatrzcie w oferty na stronach "firm" oferujących

tworzenie stron etc. , tam prawie zawsze jest wzmianka o pozycjonowaniu stron/optymaliziacji.

Za to biorą się coraz to nowi "specjaliści" - a rynek nie dość, że jest kiepski (takie czasy..) to jeszcze opinia idzie w dół - bo co taki potrafi i wie poza ustawieniem metatagów buhahahaha ;)

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności