Skocz do zawartości

Problem z google

leonet

Rekomendowane odpowiedzi

Na tym forum cokolwiek znalezc to trzeba siedziec kilka godzin dziennie a i tak w jednym temacie przeczytam tak w innym inaczej i juz sam nie wiem w co wierzyc ;) im wiecej czytam to forum tym bardziej glupieje. kiedys jak stosowalem sie do innych porad nie z tego forum to odrazu strone mialem w pierwszej dziesiatce. a jak zrobilem wszsytko wedlug poraz stad to siedze na tej 12 pozycji juz kilka tygodni.

leonet - bo najwazniejsze sa TWOJE spostrzezenia. tutaj kazdy daje swoje rady, ktore nie zawsze zgadzaja sie z radami innych :]

ps. ja jak nigdzie nie szukalem informacji to wystawialem strony w pierwszej 5 w G a teraz kurcze uciekaja mi poza 100 ;) - ale nie ma to zwiazku z blednymi informacjami, tylko z testowaniem ich i ponoszeniem pewnych konsekwencji.

ps2. te moje pierwsze stronki po prostu BUDOWALEM od nowa, nie wiedzac ze jest cos takiego jak pozycjonowanie... i wtedy chyba mi to najlepiej wychodzilo.. a teraz po prostu PRZEBAJEROWUJE... :mrgreen:

rada: ucz sie sam. tu nikt nie daje GOTOWYCH i PEWNYCH rozwiazan (poza kilkoma szczegolami :D )

pozdr.

kruzyk

Pokażę wam tylko systemy wymiany linków.

kruzyk.1.gif

kurde kiedys sie latwiej pozycjonowalo. wystarczylo dodac do DMOZU i polinkowac ze soba kilka stron i mozna bylo liczyc na ciekawa pozycja na mnije znaczace slowa. a teraz? nawet na te mniej naczace trzeba sie naprawcowac.

A ja bym proponowal przebudowac cale FAQ. Bardzo bardzo go rozbudowac w oparciu o zadawane pytania na forum to mniej pytan byloby zadawanych i wreszcie cos moznabybylo tutaj znalezc. skoro widzicie ze wielle osob zadaje to samo pytanie to czemu go nie wrzucic do FAQ. Przeciez FAQ moze byc rozbudowane. I czlowiek po przeczytaniu takiego FAQ powinien miec juz dosc spore podstawy. Przyklad po co komu w FAQ napis zeby dodawac do katalogow skoro zaraz jest setka pytan dotyczacych tych katalogow - w FAQ powinno byc z 50 adresow najbardziej znaczacych katalogow.

w FAQ powinno byc z 50 adresow najbardziej znaczacych katalogow.

W taki sposob rozumujac FAQ musialby byc tak dlugi, ze pojawialo by sie mase postow "gdzie tego szukac w faq?"

FAQ i tak bedzie rozbudowany, ale niestety nie w taki sposob jaki podales. Od tego jest funkcja szukaj i forum jest podzielone na dzialy tematyczne aby latwiej bylo znalezc informacje.

A co powiecie na ten komunikat?

Keywords: Keyword relevancy to page content is very poor.

The keywords relevancy to page content is 50%.

czy nie moge uzywac dlugich slow kluczowych? trzeba rozbic "zakład pogrzebowy w bogatyni" na "zakład pogrzebowy, bogatyni"?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności