Skocz do zawartości

na stronie przeznaczonej dla polski mam reklamy dla USA

franciszek

Rekomendowane odpowiedzi

Mam duży problem,

mianowicie,

dwa tygodnie temu zarejestrowałem się AdSense, od razu Google wyświetlało mi reklamy,

domena ma końcówkę .INFO reklamy miałem targetowane na polskę

ale dwa dni temu zmieniłem serwer

z Polski przeniosłem się do USA, nie zmieniałem treści strony tylko serwer

patrzę teraz na moją stronę i widzę reklamy w języku angielskim a nie polskim

co muszę zrobić aby google wyświetlało mi ponownie mi reklamy w języku polskim i zaprzestało wyświetlania reklam w języku angielskim

Mam duży problem,

mianowicie,

dwa tygodnie temu zarejestrowałem się AdSense, od razu Google wyświetlało mi reklamy,

domena ma końcówkę .INFO reklamy miałem targetowane na polskę

ale dwa dni temu zmieniłem serwer

z Polski przeniosłem się do USA, nie zmieniałem treści strony tylko serwer

patrzę teraz na moją stronę i widzę reklamy w języku angielskim a nie polskim

co muszę zrobić aby google wyświetlało mi ponownie mi reklamy w języku polskim i zaprzestało wyświetlania reklam w języku angielskim

dolaczam sie do pytania, ja mam ten sam problem

strone mam na polskim serwerze w home.pl ale tez mam duzo reklam zagranicznych no a wiadomo jak czesto ludzie klikaja w reklamy z ktotych nic nie rozumieja;/

(strona z sygantury)

Wróżyć z fusów tutaj też nikt pewnie nie potrafi. Prawdopodobnie reklamy dopasują się po kilku tygodniach. Moższ sprawdzić, co jest w Webmaster Tools --> Ustawienia --> docelowa lokalizacja geograficzna

nie wiem, czy to nie zalezy od tematu strony, jesli jest nietypowy i google pl nie ma reklam dopasowanych do waszych contentow moze puszczac ang reklamy. Ja miałem tak tylko na poczatku po kilku dniach nie było problemu

www.ebrzuszek.pl

www.epolka.pl

www.teletubis.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności