Skocz do zawartości

Wiosenne SEO Party + barcamp

CrashXT

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Pierwszego wpisu już nie mogę edytować, ale za jakiś czas ruszy rejestracja na stronie. Czekam z tym ponieważ jak ludzie zarejestrują się teraz to przez miesiąc ich plany mogą się zmienić, a miejsca będą pozajmowane.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

• 2 tygodnie później...

Troszkę agenda się zmieni, jedna osoba musiała zrezygnować, ale w jej miejsce są już 2 nowe :killer: Jedna to Paweł Nowak znany bloger (appleblog.pl i appleblog.tv) i autor 2 książek. Świetnie będą się uzupełniać prezentacje Krzyśka Lisa i Pawła, a drugim napisze później.

Do końca tygodnia uruchomiona zostanie rejestracja (może jeszcze dzisiaj :killer: ).

Czekam też na informacje co do preferencji na sobotę - spokojniejsze miejsce czy takie, w którym wiele się dzieje :killer: Czyli Rosa czy Mega.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

[...]

Czekam też na informacje co do preferencji na sobotę - spokojniejsze miejsce czy takie, w którym wiele się dzieje :rolleyes: Czyli Rosa czy Mega.

ten park nawet sympatyczny tam macie :)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

Ten park przed hotelem? Fakt ciekawe miejsce, ale z nocy może być zimno więc lepiej w jakimś klubie :rolleyes:

Oficjalnie rejestracja ruszyła.

Podam adres rejestracji ponieważ jutro pójdzie info na takie serwisy jak interaktywnie.com, webhostinh.pl, mambiznes.pl czy vbeta.pl więc fajnie by wszyscy chętni z PiO zarejestrowali się pierwsi.

https://www.radomit.pl/rejestracja

Podobno xann bierze sekretarkę :rofl:
Może i bierze, ale w gabinecie :rofl:

Sorry, ale nie mogłem się powstrzymać.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

Kurcze nie wiedziałem, że tak trzeba uważać na słowa :rofl:

Do Radomia planują przyjechać spamerzy pozycjonerzy z: Katowic, Krakowa, Lublina, Łodzi, Kielc. Można się dogadać i razem przyjechać... pociągiem :rofl:

Crash, szkoda że nie dodałeś do formularza rejestracyjnego pytania o miasto z którego będzie się dojeżdżało - byłoby łatwiej dogadać się co do transportu z ludźmi jadącymi z tych samych okolic.

Ja będę jechał z Warszawy. Na poprzedni radomIT jechałem pociągiem, niecałe 1,5h w jedną stronę czyli całkiem znośnie. Zakładam, że afterparty będzie mocno zakrapiane to PKP wydaje się najlepszym środkiem transportu. :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności