Skocz do zawartości

Wiosenne SEO Party + barcamp

CrashXT

Rekomendowane odpowiedzi

zarezerwowane

ps. Kuba, sprawa znizek chyba nie do konca byla dograna..sympatyczna pani specjalnie pytala o promocyjne ceny dla nas, ale nie ma nic;)

Ostatnio miałem okazję spędzić wakacje w Turcji. Znalazłem fajne informacje dla turystów. Pewnie mają tego więcej :)

Na koniec polecam artykuł Pauliny o najlepszych tabletkach na odchudzanie!

• Odpowiedzi 93
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Co do Poniatowskiego to byłem tam przed chwilą i porozmawiałem sobie. Ceny bez NASZEGO rabatu i tak mają rabat weekendowy i są najniższe w mieście więc się nie łączy 2 rabatów. Telefonicznie zostałem wprowadzony w błąd, ale do wszystkich Pani z rejestracji dzwoniła i informowała o tym.

Poprosiłem by można było w hotelu prowadzić "kulturalne" rozmowy pod wpływem alkoholu i dostaniecie osobne piętro i dopiero gdy będziecie przeginać baaardzo to portier zwróci wam uwagę, ale nie będzie gonić jak w iskrze itd.

Robię barcampy: Aula Polska i RadomIT i kilka innych.

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Mówiłem im, że w iskrze im to przeszkadzało i powiedzieli, że nie chcą gołych tyłków na korytarzu ... więc coś tam jeszcze zostaje

Czy wiesz, że największe prowizje w branży turystycznej i masę narzędzi daje Odpoczne.pl (bez ref'a)?

Wydaje mi się, że dziś coś miało być, ale nie mogę sobie przypomnieć. No cóż w takim razie idę spać :)

Za 3 godziny zaczyna się 3 dniowa impreza. Środki na kaca zakupione, wszystkie zabawki spakowane więc do zobaczenia w Resursie bye

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności