Skocz do zawartości

Jak korzytac z SWL'i?

wasskii

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym podlinkować dwie domeny jedna jest 3 letnia druga dwuletnia. Moge kupować punty za około 100 pln na miecha.

Pytania:D

1. Czy wogole linkowac te domeny? Czy linkowac tylko wpisy w katalogach i preclach?

2. Czy linkowac podstrony?

3. Czy podlinkowywac tylko zaplecze i wpisy?

Nie mam zamiaru instalowac skryptu na jednej ze stron a na drugiej na forum, czemu nie :rolleyes:

Wnioskuję, że chodzi Ci o system rotacyjny. Tego bym nie używał, ale jeśli musisz to linkuj wpisy w dobrych preclach, a z wpisów do glownej i podstron (zazwyczaj masz 3 linki na wpis, wiec 1 link do glowna, a pozostale 2 to losowo wybrane podstrony).

Na pozycjonowanej, ktora ma byc wysoko swl'a tez bym nie instalowal.

Wnioskuję, że chodzi Ci o system rotacyjny. Tego bym nie używał, ale jeśli musisz to linkuj wpisy w dobrych preclach, a z wpisów do glownej i podstron (zazwyczaj masz 3 linki na wpis, wiec 1 link do glowna, a pozostale 2 to losowo wybrane podstrony).

Na pozycjonowanej, ktora ma byc wysoko swl'a tez bym nie instalowal.

Strona na ktorej rozwazam instalacje linkow to gniewni.org ma zaindeksowanych ponad 6 000 stron PR narazie 0 dwa lata w sieci na tej domenie. Też mi na niej zalezy i nie chce zeby spadla w dol w wynikach dlatego mam dylemat;/

Chodzi mi o systemy linkow stalych takie jak e-weblink.com

e-weblink jest system wymiany linkow rotacyjnych, linki stale to linkme i statlink

Wykończeniówka Wrocław - jeśli szukasz firmy do remontu lub wykończenia mieszkania

FM Group sklep internetowy - sklep internetowy z produktami FM Group

Hokej Wrocław - amatorska drużyna hokejowa WTH Wrocław

Jak masz kase to możesz kupić punkty. Jeśli nie to napisz kilka artykułów na jakiś temat np. kwiaty, dinozaury, wstaw te arty do jakiegoś darmowego szablonu - zrób typową stronę zapleczową. Podlinkuj ją troszkę, że by się zaindeksowała i 1000pkt masz w kieszeni na początek. Możesz je wykorzystać, że by linkować kolejne zaplecza, a jak nazbierasz trochę to dopal wpisy w preclach, katalogach. Swoją stronę też możesz, ale na początku lekko i najlepiej podstrony.

zasada używania SWL jest prosta (no może nie dla wszyskich) służa one do dopalania , czyli

- katalogujemy strony a wpisy dopalamy

- preclujemy strone a wpisy dopalamy

- dopalamy stronę

Właśnie nie wiem czy linkować do głównej? Zastanawiam się też czy nie zaszkodzi instalacja skryptu na mojej stronie (forum)

Linkuj precelle to filtr Ci nie straszny. Nie używaj rotacyjnych seodopalacz lepszy :rolleyes:

Mam serwer w nazwa.pl i nie mogę mieć seo dopalacza ;/

Właśnie nie wiem czy linkować do głównej? Zastanawiam się też czy nie zaszkodzi instalacja skryptu na mojej stronie (forum)

linkuj do głównej , linkuj do podstron , linkuj do mapy strony a przedewszyskim różnicuj anchory

ps. elementarne podstawy pozycjonowania i pamiętać należy że cały proces pozycjonowania nie jest zgodny z wytycznymi wiec niezależnie co robisz zeby podnieść stronę google może cie i tak ukarać

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności