Skocz do zawartości

[opinia] twojhost.pl

max-2001

Rekomendowane odpowiedzi

Sprawdzałeś ten hosting? Odpowiedz brzmi nie ,a więc o jakości nie masz prawa mówić . W innych firmach nie płaci się za jakość tylko się przepłaca .

Jeszcze raz pisze : Załóżcie tam konto sprawdźcie ,przetestujcie bo możecie przez 14 dni używać tego konta bez żadnych opłat a dane dostępowe otrzymujecie automatycznie ma meila .

Przekonacie się sami ,ze w innych firmach zupełnie niepotrzebnie przepłacacie .

Moja ulubiona gra online ŁÓDŹ PODWODNA

arek29 - powiedz mi po co ludzie kupują DSL TP zamiast neostrady, za co "przepłacają" ponad dwa razy ? Przecież to jest ta sama technologia, te same parametry... ;)

Słyszałeś kiedyś o takim pojęciu jak gwarancja ? Albo o tzw. pojęciu Hostingu z allegro ? Być może nigdy w życiu jeszcze nie zostałeś oszukany, ale z takim podejściem wszystko przed tobą.

Jeżeli ten hosting jest taki super, to po co Ci konto na nazwa.pl ? Przecież przepłacasz..

arek29, jeśli porównujesz PC-budżetówki niemieckiego HETZNER do Serwerów (celowo z dużej litery) opartych m.in. na dyskach SAS 15k RPM spiętych w markowym kontrolerze RAID, w jednej z najdroższych (i najlepszych) DC w PL, to albo jesteś kompletnym ignorantem (i co za tym idzie - osobą powiązaną z tą firmą), albo w ogóle nie znasz się na temacie. Jeśli to drugie, to porównam Ci to do mieszkania na obrzeżach miasta w blokowiskach do luksusowej dzielnicy willowej (zwykle ci pierwsi nie chcą lub nie mogą dostrzec różnicy) ;) Tak czy siak, dalsza dyskusja jest bezsensowna - jutro temat zostanie wyczyszczony z offtopu i proszę, aby od tego momentu wypowiadali się sami klienci (a nie potencjalni, czy też pseudo).

(dla jasności: nic do HETZNERa nie mam, tylko chodzi o to bezsensowne porównanie).

"Szaleństwem jest chodzenie po ulicy z połówką melona na głowie i powtarzanie: Jestem chomikiem"

Dick Steele, Agent WD-40 [*]

arek29, jeśli porównujesz PC-budżetówki niemieckiego HETZNER do Serwerów (celowo z dużej litery) opartych m.in. na dyskach SAS 15k RPM spiętych w markowym kontrolerze RAID, w jednej z najdroższych (i najlepszych) DC w PL, to albo jesteś kompletnym ignorantem (i co za tym idzie - osobą powiązaną z tą firmą), albo w ogóle nie znasz się na temacie. Jeśli to drugie, to porównam Ci to do mieszkania na obrzeżach miasta w blokowiskach do luksusowej dzielnicy willowej (zwykle ci pierwsi nie chcą lub nie mogą dostrzec różnicy) ;) Tak czy siak, dalsza dyskusja jest bezsensowna - jutro temat zostanie wyczyszczony z offtopu i proszę, aby od tego momentu wypowiadali się sami klienci (a nie potencjalni, czy też pseudo).

(dla jasności: nic do HETZNERa nie mam, tylko chodzi o to bezsensowne porównanie).

Ja się na tworzeniu hostingu nie znam .Tworzenie stron oraz próby pozycjonowania to tylko i wyłącznie relaks . Ja nie wnikam na jakim sprzęcie działa hosting bo dla mnie wykładnikiem dobrego hostingu jest fakt ,że strona działa 24/dobe i oczywiście nie ma problemów z uruchamianiem tych stron - reszta mnie nie interesuje .

Ty mi tutaj przedstawiasz jakieś wywody , i nie wiem w ogóle dlaczego ? Ja tylko porównałem oferty i to wszystko .

Ktoś sie zapytał o ten hosting to napisałem ,że ja z niego korzystam od kilku miesięcy i jestem zadowolony bo nie ma żadnych padów a strony działają normalnie . Nie rozumie co w tym jest złego i co nazywasz offtopem ,i również nie rozumie co chcesz oczyścic z tego tematu/

Moja ulubiona gra online ŁÓDŹ PODWODNA

• 2 lata później...

Skoro istnieje już taki temat to nie będę zakładał nowego. Mam pytanie. Czy ktoś korzysta z usług twojhost.pl ? Czy oni jeszcze istnieją? Pytam, ponieważ jakiś czas temu zamówiłem domenę, którą później opłaciłem ale wciąż nie mam do niej dostępu. Nie mogę się skontaktować z ludźmi odpowiedzialnymi za ten serwis. Czy to normalne?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności