Skocz do zawartości

rozmowy jak w polskim sejmie

szy

Rekomendowane odpowiedzi

ktoś wczesniej pisał o wazelinie.. he he

Nie powiedzialem, ze wszystkie :-)

Ja caly czaso mowie nt. pozycjonowania ;-)

teraz każdy wyciąga swoje wnioski i robi jak uważa. i koniec. kropka. Smile

Tez tak uwazam. Szy mnie nielubi ale jakos to zniose. Jesli ktos jeszcze mnie nie lubi pisac w temacie lub na PW.

Pozdrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

normanos dobrze prawisz a teraz wypadałoby zamknąć ten temat :twisted:

do wszystkich

jest pare osób ktore lepiej znają zachowanie szooka i sie poniekąd irytują bardzo szczególnie na jego personalne wyjazdy do nich.

Niestety reszta osób mniej świadoma obrywa, sysndrom "niewinnego przechodnia"

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

wow, dzięki mf (ale przekrecanie nicka to tani chwyt, nie bedziesz mial komplementu za to :) ) za info, nigdy bym niezauwazyl

to ja proponuje wszystkim obejrzeć skecz kabaretu Mumio o komplementowaniu dziewczyny :)

wow, dzięki mf (ale przekrecanie nicka to tani chwyt, nie bedziesz mial komplementu za to :) )  

Pisałem "z ręki" i jakoś mi normalnos wyszło. Teraz będzie że nie dość że pisze bezsensowne posty to jeszcze nabijam się z moderatorów.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

No czyli Szy mnie nie lubi

Wręcz przeciwnie, z powodu udziału w konursie i strony konkursowej.

Co więcej - w tym wątku dostałeś rykoszetem, nic negatywnego mi się

z Twoją osobą nie kojarzy. Ha.

Szy mnie nielubi ale jakos to zniose.

Cóż, nie da się ukryć. 'Mieć wielu przyjaciół, to nie mieć żadnego', Ktoś

kiedyś rzekł.

Podsumowując... a co tu podsumowywać, wszystko jasne.

Szy.

Wręcz przeciwnie, z powodu udziału w konursie i strony konkursowej.

No to tak w kwesti informacyjnej, coś serwer chyba padł chwilowo.

Mam nadzieję że to nie jakiś efekt moich postów :lol:

serce.gifKocham Cię | Życie po Ślubie | Psychopatologia

Popełniłeś tylko jeden błąd ... jaki ? ... RAMBO !

cos na łączach lezy, od 3 dni wszyscy narzekaja, że strona im nie działa (mi działa). może ktoś by jakiego tracerta puścił? zobaczymy gdzie lezy problem...

wypadałoby zamknąć ten temat

jasne, tam zamykają, tu zamykają... i nie dadzą się człowiekowi wypowiedzieć

PS.Ja np. lubie Piotrka na tym forum z mod.

no proszę, lubisz mnie a nie odpowiadasz na gg, no nic napisze co myślę na forum

Mateusz, proszę ustosunkuj się do tego:

Jako Moderator tamtego forum zobowiązany jesteś do wnoszenia uwag tam gdzie tego wymaga reakcja. Natomiast w jednym z wątków pozwalasz innemu Moderatorowi jeździć po projekcie w którym sam uczestniczysz, bowiem masz zainstalowaną kopię katalogu webwweb.pl w swoim serwisie.

Stoisz teraz w bardzo niezręcznej sytuacji. Niezmiernie istotne dla sprawy jest abyś ostatecznie opowiedział się co wg Ciebie jest prawdą a co fałszem.

Oczywiście w każdej chwilil możesz zrezygnować z kopii webwweb na https://startuj.net/directory.html napewno się nie obrażę.

Możesz także wyrazić swój sprzeciw wobec tego co napisał w innym wątku inny Moderator na temat webwweb, kopii webwweb oraz katalog.stron.org

Zarówno tamten Moderator jak i Ty korzystacie i z moich i z Graffa usług na poziomie umieszczenia wpisu, oznacza to że UCZESTNICZYCIE W NASZYCH PROJEKTACH.

Smarować, owszem potraficie ale wpisy dodajecie! O ile dobrze policzyłem u siebie to Szook ma dwa, Ty masz 4 wpisy. U Graffa także prosto można sprawdzić Twoją obecność. Co jest więc k**** grane?

Ty jako autor informacji dla webmasterów, pozycjonerów i internautów nie wniosłeś także do postu https://pozycjonowanie.de/viewtopic.php?t=18 trzech istotnych dla pozycjonowania projektów: Graffa https://katalog.stron.org i moich https://www.webwweb.pl https://www.webwweb.com - wnioskuję z tego bardzo dużą stronniczość.

Rozumiem że potrzeba Ci lansować otwarty.info - nie mam nic przeciwko temu ale bez tych trzech adresów informacja staje się mało rzetelna.

Nie czujemy się obrażeni ale wyobcowani i co gorsza wykorzystywani, nie dziw się więc że takie zachowanie prowadzi do spięć

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Jak widzisz Piotrku autor tamtego forum odpisze ci myślę jasno na Twoje zapytanie.

Wpisy do Webwweb dodawałem zaraz na jego początku gdy nie był on jeszcze tak sklonowany - więc dodawałem jak do każdego innego katalogu.

Nie wiedziałem że dodając się do WP uczestnicze w projekcie WP katalogu dość dziwne podejście.

Katalog Graffa - nie zauważyłem bym kiedykolwiek się tam dodawał.

Kolejne klony webwweba są tym samym a nawet gorszym niż klony DMOZ.

Dmoz to bardziej powszechny katalog o lepszej strukturze.

Twoje klony Piotrku nie wnoszą nic nowego.

Więcj jeżeli mój wpis ma oznaczać uczestniczenie w projekcie czego się nie doczytałem w regulaminie prosiłbym o jego usunięcie.

Kazur jako Mod może swobodnie posiadać Twoją kopie webwweb ale to wcale nie musi oznaczać mojego poparcia - a mi także nie przeszkadza że jest moderatorem forum.

Jego zadaniem jest pomoc przy Tworzeniu Forum i nie wymagam od niego zgadzania się zawsze z moim zdaniem.

Wątek zamknełem uważając że temat został zakończony - bywa że szybciej zamykacie wątki.

Gdyby temat Waszych stron był poruszany na tym forum zapewne kasowalibyście takie Wątki.

To moja opinia i nikt nie musi się z nią zgadzać, post jest czysto kierowany do Piotrka.

Zmykam do siebie,

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności