Skocz do zawartości

rozmowy jak w polskim sejmie

szy

Rekomendowane odpowiedzi

Natomiast w jednym z wątków pozwalasz innemu Moderatorowi jeździć po projekcie w którym sam uczestniczysz, bowiem masz zainstalowaną kopię katalogu webwweb.pl w swoim serwisie.

Nie moderatorowi tylko Adminowi :-)

Stoisz teraz w bardzo niezręcznej sytuacji. Niezmiernie istotne dla sprawy jest abyś ostatecznie opowiedział się co wg Ciebie jest prawdą a co fałszem.

Michal uwazal ze szookacz i city4you to spam to mr.Szook powiedzial, ze w takim razie z tego punktu widzenia katalogi webwweb itd. to tez spam.

Nie zgazam sie z twierzieniem michala i nie uwazam aby webwweb i szookacz byly spamem.

Zarówno tamten Moderator jak i Ty korzystacie i z moich i z Graffa usług na poziomie umieszczenia wpisu, oznacza to że UCZESTNICZYCIE W NASZYCH PROJEKTACH.

Ja uczestnicze bo projekty mi sie poobaja.

Ty jako autor informacji dla webmasterów, pozycjonerów i internautów nie wniosłeś także do postu https://pozycjonowanie.de/viewtopic.php?t=18 trzech istotnych dla pozycjonowania projektów: Graffa https://katalog.stron.org i moich https://www.webwweb.pl https://www.webwweb.com - wnioskuję z tego bardzo dużą stronniczość.

Zapewniam Cie ze dodam ta katalogi. Lista jest tworzona na podstawie listy ktora dostarczyl mi uzytkownik hoomor.pl. Jak bede mial dzis chwile czasu dodam Twoj i Grafa katalog.

Rozumiem że potrzeba Ci lansować otwarty.info - nie mam nic przeciwko temu ale bez tych trzech adresów informacja staje się mało rzetelna.

Rozumiem ze Ty takze lansujesz swoj katalog i nie mam nic przeciwko temu poniewaz sam mam jego kopie ktora chcem zachowac. Jak napisalem wczesniej katalogi dodam do listy.

Pozddrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

• Odpowiedzi 80
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Cholera czyżby znowu potwierdzenie starego powiedzenia, że gdzie dwóch polaków tam 4 racje i 3 partie ?? #-o

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Nie moderatorowi tylko Adminowi

wyświetla się jako Moderator przy tym konkretnym forum. Dalsza struktura mnie nie interesuje.

Nie zgazam sie z twierzieniem michala i nie uwazam aby webwweb i szookacz byly spamem.

Wobec tego brak Twojego własnego zdania na Twoim forum jest bardzo przykre.

szookpl adres www. city4you.pl dodałeś 24.01.2005 - wówczas katalog był już udostępniany ponad 20-stu współpracującym serwisom, ale rozumiem mogłeś tego nie wiedzieć

prosiłbym o jego usunięcie.

Dodałeś wpis samodzielnie, więc prosze sobie go samodzielnie usunąć.

Kolejne klony webwweba są tym samym a nawet gorszym niż klony DMOZ.

Jasne moje są gorsze bo nie każdy może ją sobie pobrać!.

Rozumiem że jako WIELKI STRAŻNIK SEO zwalczysz wszystko zarówno DMOZ (bo daje kopie), GOOGLE (bo udostepnia wyniki w API), YAHOO (bo udostępnia wyniki w API), NETSPRINT (bo udostępnia wyniki ale nie wiem jak)... zwalczysz także pomysł KAZURA na udostępnianie kopii jego katalogu, zwalczysz także swoje kopie i samego siebie, zwalczysz także wszystkie programy partnerskie które udostępniają własne zasoby innym... i co pozostanie? MSN!

- buduj content metodą drag&drop i łatwo zgarnij SEO backlinki z msDrop

- wideoporadniki jak korzystać z msDrop

Pięknie bardzo !!!!!!

rzucam pomysł moze by tak zrobić dział pod tytułem "do kopać " i wszystkie burdy tam wrzucać.. :twisted:

a tak na poważnie

dzięki Kazur za wyjaśnienia, teraz znany jest twoj punkt widzenia i dobrze wreszcie. A że jesteś gdzieś jeszcze modem twoja sprawa, mam nadzieje że będziesz dobrym modem i stosowal zasady fair play :)

piotrek stanowsiko wyjasnione i chyba teraz nie ma juz az takiego wielkiego problemu co przed chwila mam nadzieję

:)

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

wyświetla się jako Moderator przy tym konkretnym forum. Dalsza struktura mnie nie interesuje.

W takim razie michal na tym forum tez jest moderatorem. Ma on przy nicku "Site Admin" wiec jest administratorem :-)

Wobec tego brak Twojego własnego zdania na Twoim forum jest bardzo przykre.

Jako moderator musisz miec swoje zdanie we wszystkich watkach w kategoriach ktore moderujesz?

dzięki Kazur za wyjaśnienia, teraz znany jest twoj punkt widzenia i dobrze wreszcie. A że jesteś gdzieś jeszcze modem twoja sprawa, mam nadzieje że będziesz dobrym modem i stosowal zasady fair play Smile

Bede sie staral.

piotrek stanowsiko wyjasnione i chyba teraz nie ma juz az takiego wielkiego problemu co przed chwila mam nadzieję

Tez mysle ze wszystko wyjasnione.

Pozrawiam

Absurd, nonsens i hipokryzja.

Mój blog o SEO / SEM

Jako moderator musisz miec swoje zdanie we wszystkich watkach w kategoriach ktore moderujesz?

mi sie wydaje ze nie musisz, wszystko zależy jak rozumiesz rolę moderatora.

Dla mnie osobiście mod. ma pilnować żeby był jako taki porządek i udzielać wyjaśnień.

A co do swoich poglądów nie musi sie wypowiadać. no chyba ze zostanie wywyołany do tablicy :)

dymna.jpg

Przyjaźń psa na całe życie. ZAGINĄŁ DOM

Myślę że prawie wszystko wyjasnione :) ok, niech Ci będzie, że Admin a nie Mod :) Na PiO jest trochę więcej moderatorów, zanim zdążę wyrazić swoje zdanie ktoś jest szybszy i pisze to co ja bym sam napisał, nie potrzeba więc dodatkowych zbędnych komentarzy ;)

A dlaczego prawie wyjaśnione ano dlatego:

az takiego wielkiego problemu

Ja wymagam rejestracji i problemu nie mam, każdy na własne życzenie dodaje swój wpis bądź go usuwa - to założenie znają wszyscy którzy korzystają z webwweb.

Dysponuję zarówno e-mailem jak i adresem IP z którego Użytkownik się rejestrował bo jestem pewien że nacisk na ochronę własności intelektualnych oraz ochronę praw autorskich w naszym kraju ulegnie znacznej zmianie. Wiem też, że pewne marki już czepiają się używania ich zastrzeżonych nazw w systemach wymiany linków - a to najlepszy przykład że frywolne hasanie z czasem się zakończy.

I wówczas problem będzie miał szookpl kiedy siądą na niego większe firmy i osoby których strony WYSKANOWAŁ. Ja nie widzę go na liście silników ani wyszukiwark w ranking.pl Wobec powyższego jako "zwykła strona odsyłająca" używa treści wyskanowanych stron do tego aby być wyżej w wynikach wyszkiwania Google.

Mógłbyś stwierdzić, że skoro nie zabraniam wchodzenia Twojemu robotowi na moje strony wyrażam na to zgodę, nic bardziej mylnego kolego. Próbowałem szukać Cię w logach aby zablokować jednak bez powodzenia bo pewnie albo się nie przedstawiasz jako stosowny UA albo korzystasz z różnych IP.

Co z tego wynika ano to, że w Twoich słowach kluczowych i body mogą pojawić się treści które chronione są prawami autorskimi np. treści ze stron rzeczpospolita.pl treści ze stron PAP itp... nikt BEZ WNIESIENIA OPŁATY nie ma prawa publikować ich w żadnym z systemów informacyjnych a Ty masz mieć prawo do publikacji choćby ich fragmentów? niby jakim dlaczego?

Co więcej w Twoich słowach kluczowych mogą pojawić się zastrzeżone nazwy marek i firm oraz zastrzeżone nazwy produktów...

A więc wytykając różne sprawy innym szooku próbujesz zatrzeć ślady własnego brykania ;)

Kiedyś w wiadomości PM (odmawiając Ci chęci współpracy) życzyłem powodzenia w budowie super silnika i super wyszukiwarki - nie jestem zwolennikiem "wojenek" więc życzenia rozwoju i rychłego wejścia do ranking.pl podtrzymuję ;)

Ja tylko chcialem cos wyjasnic. Twory typu szookacz i city4you nie sa wyszukiwarkami, tylko smietnikiem jak kazda inna tego typu strona, czy korzysta z wlasnej bazy czy sciaga z API czy jest to multiwyszukiwarka.

Oczywiscie aby to byl smietnik to musi spelniac pewne warunki. A warunkiem do bycia smietnikiem jest zezwolenie, a w przypaddku szookacza itp.. wrecz zachecanie do indeksacji wynikow wyszukwiania.

Onet pozwala na indeksacje wynikow (nie wiem dlaczego, ale pozwala) jednak nie robi mapy strony dla google z tymi wynikami wyszukiwania. Jedyne zaindeksowane wyniki onetu sa z powodu linkow prowadzacych do tych wynikow z roznych stron np. z for.

Szookacz natomiast daje na tacy wyniki wyszukiwania i zasmieca indeks. Oczywiscie autor sie do tego nie przyznaje, ale ja z autorem juz nie bede dyskutowal, bo dyskusja z nim nie ma najmniejszego sensu.

Zauważyłeś w tym wątku link do Twojego Nowego Forum? To bądź

łaskaw zapoznać się z tajną metodą Twojego Nowego Guru, zanim

wyprodukujesz kolejnego zmyślnego posta.

A ja dolacze do tamtego forum. Czemu ty tak ostro reagujesz na kazda jedna wypowiedz, a jeszcze nie daj boze zeby ktos byl z "tamtego" forum.

beha jaką zatem polecasz firmę lub instytucję która potwierdzi czy dany produkt jest wyszukiwarką czy tylko pasożytem żyjącym z czyjejś pracy włożonej w treść strony ?

A ja dolacze do tamtego forum.

to dołącz :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności