Skocz do zawartości

orientacyjny koszt pozycjonowanie na fraze 'zdrowie'

Rekomendowane odpowiedzi

cena za daną frazę jest tyle warta ile za nią zapłaci zamawiający. Najpierw szukamy co porabia, jakie są jego przypuszczalne dochody, jak branża w której ma stronę sobie radzi na rynku i wtedy zaczynamy negocjacje.

Umiejętność rozmowy z klientem jest równie cenna jak wiedza o pozycjonowaniu.

neox: No przepraszam, ale jeśli ceny pozycjonowania ustalasz na podstawie algorytmu to jest to dla mnie śmieszne. Nie chce myśleć ile ten skrypt razy już się pomylił. Niech ta Twoja karawana sobie idzie dalej, ważne żebyś nie zrażał klientów do pozycjonowania. Później tylko wysłuchuje jak jakiś amator pół roku pozycjonuje regionalną frazę na top 20 którą się wyciąga na top3. Z jednej strony to dobrze bo ja ich przejmuje, ale ile wcześniej przez takich ludzi klienci tracą.

MICHALK, nie wiem dlaczego sobie ubzdurałeś, że jesteś lepszym pozycjonerem tylko dlatego, że swoje ceny wymyślasz na poczekaniu ? Każdy sposób wyceniania to też jakiś algorytm i na jego podstawie wyciąganie tak daleko idących wniosków jest bez sesnu.

Tak samo jak bez sensu jest blokowanie przez moderów/adminów możliwości postowania na forum, czy pisania na PW do innych użytkowników, prawda ?

.

Panowie nie ma co najezdzac na kolege neoxa, jesli taką strategie biznesu przyjał i mu się to sprawdza to jego sprawa. I nikomu nic do tego.

Ile razy spotkaliscie sie z jakimis wycenami (ubezpieczen, kredytów np hipotecznych) które tak naprawde byly tylko wabikami a Wy (ja tez) daliscie sie na to złapać i zainicjowaliscie kontakt z ta firmą?

Patrzmy troche szerzej

pozdrawiam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności