Skocz do zawartości

Mikser treść pod PP + Synonimizator

Łukasz Gugała

Rekomendowane odpowiedzi

Ale miło by było się o tym dowiedzieć gdy wchodzi się na stronę no ale jak Ci nie zależy na userach to jasne nie ma problemu.

Gugsen popracuj nad synonimami bo na razie to kiepsko miesza i może jakoś wyróżniaj to co zostało zmienione ale tak żeby po skopiowaniu nie miało to wpływu na teks jakiś css i kolor chyba wystarczy.

Na kilka prób >5 unikalność między 0 a 4% https://interbiznes.eu/tools/testy/ a moim zdaniem minimalna to 20% Więc trudno tu jeszcze o synonimach gadać ale mixer i ajax ok.

Pracuję nad lepszym algorytmem "wypluwającym" synonimy. Owszem, koloryzację zrobię.

Ponadtwo dziękuje jednemu userowi PiO (niestety nie chciał się ujawnić), który zainteresował się projektem i użyczył mi całkowicie nieodpłatnie bazę kolejnych 200 tysięcy synonimów. Trochę zajmie mi przeczyszczenie, posegregowanie, ale będzie w rpzyszłośći nie 130 tysięcy, lecz jakieś 300k synnimów.

Sytuacja na dniach powinna się poprawić z synonimowaniem.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
no ale jak Ci nie zależy na userach to jasne nie ma problemu.

Jak każdy system, żeby żył musi mieć użytkowników.

Zależy na userach, ale nie tylko na tych co generują sobie gotowy strony na sofcie, ale na aktywnych userach, którzy coś wnoszą do całego systemu. Na tym korzystają wtedy wszyscy użytkownicy.

Marketing w sieci - da się ?

Witam, lekki ChangeLog - wprowadziłem opcję samego Synonimizatora. Co do kolorowania, ewentualnie innego spsoobu zaznaczenia tekstu, który uległ zamianie musze pomyślec, bo jak widac skrypt zwraca wyniki w textarea, a pojedyńczych elementów tego typu elementu HTML edytować się nie da ;)

Macie jakies pomysły?

Co do działania samego Synonimizatora pracuję nad tym, bo to jedna z najważniejszych funkcji systemu i myślę że jak dobrze pójdzie jeszcze dziś w nocy przedstawię (w moim odczuciu) naprawdę innowacyjny pomysł poprawy działania systemu ;-)

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Czy prace aktualizacyjne będą trwały długo? Wszyscy chwalą, chciałem i ja sprawdzić (akurat potrzeba wypadła) a tutaj nieprzyjazny komunikat:

Prace nad rozbudow�. Na pewno wrócimy w ci�gu kilku-kilkunastu godzin!

Liczę na szybki powrót OnLine :-)

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Przepraszam Panowie, pracuję nad inteligentną synonimizacją - właśnie wrzucam na stronę wersję starą, a nową będe robił na osobnym serwerze, by obecna mogła służyć bezproblemowo.

EDIT:

Więc: https://mikser.seoservice.pl/

A i przy okazji: https://pagerank.seoservice.pl/ :) PageRank z różnych DC, prosto od Google. For free, rzecz jasna. Buttony do wstawienia nawłaśna stronę się robią zamówione, dlatego jeszcze nie ma mozliwości użycia :)

czekam z niecierpliwością na działający mikser:)

Mikser już działa, jednak jak mówię - to wersja pierwsza, pracuję nad czymś "co najmniej" przełomowym, jeśli chodzi o Synonimizator, a przy wolnym czasie jaki posiadam, napisanie tego szybko jest co najmniej trudne ;-)

Gugsen, napisałem tekst zawierający 1650 znaków i zamiast miksu widzę komunikat błędu:

<br />
<b>Fatal error</b>:  Maximum execution time of 30 seconds exceeded in <b>/home/seoservi/public_html/mikser/engine.php</b> on line <b>12</b><br />

Sprawdziłem u "konkurencji" i tam działa. Zobaczysz co się dzieje?

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

Hmm to są pozostałości początkowych prób przemian. Taknaprawde powyłączane jest tylko trochę opcji, które zrzerażja zasoby, a ich nie widać, spokojnie miksowało teksty 10k+ - zajmę się tym po południu na czasie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności