Skocz do zawartości

Mikser treść pod PP + Synonimizator

Łukasz Gugała

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Chodzi o to, że tekst który stworzyłem do tego narzędzia generuje np pomiędzy 250 a 400 znaków. Dodaję stronę do katalogu w którym jest wymóg np minimum 300 znaków. Jeśli generator mi pokarze ile znaków wygenerował z będę wiedział czy mogę wkleić taki tekst czy nie, tzn czy np jeszcze raz nie generować bo wyszło za mało znaków.

Fizycznie mógłby gdzieś na dole wyskakiwać komunikat, "wygenerowano tekst składający się z xxx znaków" - to wsio.

I nie wiem jak z preclami, ale pod katalogi udało mi się spreparować taki tekst do tego narzędzia, że jeszcze żaden moderator nie odrzucił wpisu ;)

Radioactive@home - nauka dla przyszłości, kotfryc

• 2 miesiące temu...

Mam kilka uwag co do całego projektu.

1. Przydała by się funkcja która pozwalała by na tym, ze klikając w jeden przycisk, tekst zostanie przerobiony na maksymalną ilość zmiksowanych tekstów, a wszystkie teksty będzie można ściągnąć w jednym pliku , tak jak to jest tutaj https://crewriter.com/

2. Możliwość ustawienia ile procent ma różnić się jeden tekst od drugiego.

Samo udoskonalenie automatycznego wstawiania synonimów jest dla mnie sprawą drugorzędną.

Jeśli te dwa pierwsze punkty zostały by spełnione, spokojnie mógłbym zapłacić za takie narzędzie 100 zł ;)

pozdrawiam

Narazie zbyt wiele spraw na głowie + doraźne zlecenia "na jutro" więc z czasem krucho.

jednak ciągle mam plany co do narzedzia oraz pracuje zarówno nad algorytmiką aplikacji oraz bazą synonimów.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Szczerze powiem, że w tej wersji chciałem zobaczyć jak przyjmie się narzędzie.

Wg Analytics średnio na sornie jest 50 osób, które spedzają na niej prawie 2 minuty, więc na cos sie przydaje.

Mam rozległe plany co do narzędzia, ale już w nowej formie. I sporo tańszej.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

• 2 miesiące temu...
  • 4 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności