Skocz do zawartości

Mikser treść pod PP + Synonimizator

Łukasz Gugała

Rekomendowane odpowiedzi

• 5 miesięcy temu...
  • Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  • 2 tygodnie później...

szkoda bo by się przydał taki programik, zwłaszcza z funkcją o jakiej wspominał jeden z userów kilka postów wyżej o "ustawieniu procenta unikalności". Bo jak synonimizator zmieni jeden wyraz z sześciu składających się na zdanie to tak bardzo unikalnie nie wyjdzie

poza tym gdyby był płatny to nie tragedia

byle był porządny

Mam kilka uwag co do całego projektu.

1. Przydała by się funkcja która pozwalała by na tym, ze klikając w jeden przycisk, tekst zostanie przerobiony na maksymalną ilość zmiksowanych tekstów, a wszystkie teksty będzie można ściągnąć w jednym pliku , tak jak to jest tutaj https://crewriter.com/

2. Możliwość ustawienia ile procent ma różnić się jeden tekst od drugiego.

Samo udoskonalenie automatycznego wstawiania synonimów jest dla mnie sprawą drugorzędną.

Jeśli te dwa pierwsze punkty zostały by spełnione, spokojnie mógłbym zapłacić za takie narzędzie 100 zł ;)

pozdrawiam

Teraz dopiero zobaczyłem co to jest ten CRewriter

Super sprawa, bardzo wygodnie się w tym pracuje :):)

Witam,

Mam nowy projekt, zdecydowanie lepszy od tego co jest dotychczas, dlatego zdecydowałem, że tamten idzie w niepamięć - 2 opcje:

a/ temat zostaje do momentu, aż utworzę nowy z opisem nowego narzędzia

b/ moderator w tym momencie usuwa temat

Jestem za opcją pierwszą, bo w tym temacie mógłbym poinformować o starcie, a on już jest długo.

Mikser był dobry, ale czeka Was kombajn - za darmo, by żyło sie lepiej - wszystkim :)

PS. Podejrzewam, że wszyscy, którzy preclują czy katalogują nie będa potrzebowac niczego innego, jeśl ichodzi o tworzenie tekstów.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

MichalL - właśnie wprowadzeniem semantyki Was zaskoczę, myslę pozytywnie - ale naprawdę jestem na obrotach po 12h, czasu brak na projekty niekomercyjne, dlatego tak się to wlecze, a temat, aż taki łatwy to nie jest.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Jesli to bedzie tak dobre jak mowisz i do tego ZA DARMO to raczej nikt sie nie obrazi jak bedzie trzeba poczekac. Po za tym wiadomo jak to jest z praca, czasem jest jej tyle ze nie wiadomo w co rece wlozyc.

Zycze troche wolnego czasu i czekam na gotowy projekt :)

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności