Skocz do zawartości

Mikser treść pod PP + Synonimizator

Łukasz Gugała

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 81
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Czy istnieje obecnie taki skrypt/program/strona, która po wklejeniu zwykłego artykułu podpowiada do każdego wyrazu kilka synonimów?

Sorry za bezpośrednią reklamę i promowanie swojego programu ;-)

Sprawdź też podpowiadanie synonimów, także w pełnej odmianie słów w Seo Bohaterze. ;-)

pozdrawiam

Grzegorz

To co jest w Bohaterze na głowę bije crewriter, choć on sam już jest dobry

Ok, ale o co dokładnie chodzi w crewriterze, że "bije na głowę"? Ostatnio przyjrzałem się jeszcze raz i nie wiem, chyba, to, że jak kliknie się na słowo, to wyświetlają się synonimy na dole i można klikając na nie dodawać do łańcucha synonimów w tekście, tak?

pozdrawiam

Grzegorz

wyszło jak wyszło

miało wyjść, że to SeoBohater jest THE BEST

Bardzo sobie chwalę pracę na nim podczas synonimizacji, bogaty słownik (w crewriter jest taki sobie), dodawanie własnych wyrazów (opcji w crewriter brak), zamienianie jednym klikiem pierwszych liter wszystkich wyrazów na wielkie {mój post|twój post|nasze posty} -> klik -> {Mój post|Twój post|Nasze posty} i na odwrót, słownik, kolorowanie nawiasów, praktyczność, użyteczność

Tak czy inaczej zrobiłem w Seo Bohaterze coś podobnego czyli przedstawienie listy synonimów w formie jakby listy słów w poziomie. Po kliknięciu na wybrane słowo, dodaje się ono do łańcucha. Na razie nie puszczam jeszcze nowej wersji, bo chcę dokończyć pingowanie w programie, które to mam też już prawie zaimplementowane.

Ale to nowe okienko podpowiadania synonimów będzie wyglądało mniej więcej tak:

Seo Bohater synonimy

pozdrawiam

Grzegorz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności