Skocz do zawartości

pozycjonownaie

Rekomendowane odpowiedzi

Jak mocno mam linkować wpisy w katalogach, preclach? Mogą być konsekwencje jak dołożę więcej?

Czy zacząć linkować od razu 50 wpisów, czy dokładać po 5 co dzień? Ma to jakieś znaczenie?

To ile wpisów będziesz linkował na start nie ma większego znaczenia, to jak będziesz to robił również nie jest strasznie istotne. Nawet jeżeli jakiś wpis wyleci z indexu jak przegniesz to trudno, nie jest to przecież strona pozycjonowana, ale lepiej jest się postarać o to, żeby nie podpaść więc raczej w miarę na spokojnie i cierpliwie :)

Linki już masz i nadal pracują na pozycję strony, teraz cierpliwie trzeba dodać im siły :)

Pozdrawiam :good:

• 1 rok później...

Witam,

Postanowiłem odświeżyć ten wątek ponieważ sam mam zamiar swoje wpisy zacząć dopalać.

Teraz powstaje pytanie. Ile punktów powiedzmy gotlinka przeznaczyć na wpis aby mu nie zaszkodzić. Mam do dopalenia około 250-300 wpisów, większość w seokatalogach.

Teraz nie wiem jak dokładać wpisy. Czy od razu całość i puścić na 14 dni czy dokładać po trochę, powiedzmy po 20 dziennie aby nie dostać filtra na frazy z powodu szybkiego przyrostu linków. Dodam, ze domena ma 9 miesięcy, linki systematycznie dokładane od około 3 miesięcy. Frazy, które mnie interesują wbiłem do top20 optymalizacją i dotychczasowymi linkami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności