Skocz do zawartości

Moja pierwsza strona internetowa

Krismoto

Rekomendowane odpowiedzi

Dodałbym jakieś efekty do czcionki w banerze Foto - Max, jakieś takie bardziej miękkie przejście.

Ogólnie mi się podoba, szczególnie tło z szumem fajny efekt daje.

Zapraszam do dodania do webbest.eu :blink:

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Menu pod ff dziwnie wygląda, po najechaniu na link tlo nachodzi na link powyżej.

U mnie nic takiego sie nie robi.

Dodałbym jakieś efekty do czcionki w banerze Foto - Max, jakieś takie bardziej miękkie przejście.

Ogólnie mi się podoba, szczególnie tło z szumem fajny efekt daje.

Zapraszam do dodania do webbest.eu :)

Na pewno zmienie to w najbliższym czasie.

Pomieszany format czcionki. Chyba Arial z Times News Roman.

Jak się wejdzie do galerii to nie ma powrotu.

Sprzęt > zdjęcie Nikona ma skopany balans bieli. To chyba nie przystoi jak na fotografa.

Tego powrotu z galerii też mi brakuje, ale nie wiem jak je zrobic ? Pomoże ktoś ? Zdjęcie zostanie zmienione.

Strona wygląda dość przeciętnie. Zrób coś z czcionką w opisie strony bo jest dość kiepska.

Chodzi ci o strone główną ?

Macie może jeszcze jakieś propozycje zmiany strony ?

Niestety nie udało mi się tego zrobic bo trzeba było by znac flesh a ja go nie znam...

A nad flashem, pod flashem, po prawej lub po lewej jego stronie nie może byc troche czystego html ? :D

A jak by się uparł to nawet mozna by zrobić diva jako warstwę ponad nim.

.

Pomieszany format czcionki. Chyba Arial z Times News Roman.

Jak się wejdzie do galerii to nie ma powrotu.

Sprzęt > zdjęcie Nikona ma skopany balans bieli. To chyba nie przystoi jak na fotografa.

ale po co na flashu chcesz powrót opierać?? jak dla mnie menu na flashu to zło :) może dlatego że nie znam flasha :)

Dodaj na podstronie galerii dodatkowego div'a na samej górze i tam zamieść menu nawigacyjne po stronie - łatwiejsze to i omijasz problem wtyczek flashowych/flash playerów activXów itd :)

a i zmień title w galeriach...

a jak już koniecznie chcesz ominąć zabawę z galerią to chociaż w linkach prowadzących do galerii daj _blank żeby w nowej karcie/oknie się to otwierało i wtedy będzie :good:

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności