Skocz do zawartości

Domena a księgowość/f-vat

kozak222

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

W sytuacji gdy klient chce abym "pilnował" strony i domeny, domena jest zarejestrowana i zakupiona przez moja firme, w danych whois widnieja moje dane. Wystawiam f-vat i w tytule podaje: Domena internetowa - 1 rok. Czy to wystarczy? Jak mam to sformulować?

Dziekuję za pomoc.

Wiem jak wyglądają f-vat, poprostu zastanawia mnie fakt: kupuje domene, nastepnie ja sprzedaje, f vat sie zgadzaja itd, ale w danych whois domena jast zarejestrownana na moja firme dalej, użytkuje ją mój klient. W Polsce są rózne anomalnie, wiec chce uniknąć jakichś nieporozumien w przyszłości, bo ktoś uzna, że coś wykonałem nie tak.

Jako nazwę daj np. 'przedłużenie domeny o 1 rok'. Jeżeli ktoś się przyczepi, w co wątpię bo us interesują tylko przypadki z faktur, w których jest płacony mniejszy vat, to wtedy powiesz że to była usługa, za którą akurat liczysz sobie akurat tyle, ile rejestrator (bo taka zresztą prawda).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności