Skocz do zawartości

Nowy, nowy zbiór

mykuss

Rekomendowane odpowiedzi

Porządne wpisy? A jak wg Ciebie wygląda porządny wpis? Stosunkowo ładny opis, który daje w wynikach google kilka kopii ? TAKIE WPISY LECĄ DO KOSZA! Twój katalog miał pierwsze zdanie zduplikowane, a dalsza część była unikalna, dlatego został. A wpisy które odrzuciłem miały zduplikowany OPIS dający opis w G.

Może nawet onet się skatalogować, ale jeśli opis nie będzie unikalny to poleci wpis.

Proszę przeczytać regulamin przed dodaniem wpisu!

# Unikalny opis!

# Opis od 600 do 999 znaków

# Bez linków w treści!

# Nie przyjmujemy stron hazardowych, erotyczny i niezgodnych z polskim prawem!

Pixel: Porządne wpisy dla google i człowieka.

to może pociągnijmy bez emocji :-)

mam kilkanaście opisów krótszych i dłuższych... jak mam wenę to piszę od podstaw jak nie to wklejam któryś i zmieniam pojedyncze zdania, przestawiam przymiotniki itp...

Jak bardzo opis powinien być różny ?

dla googla? - wg mnie tu wystarcza zmiany na poziomie przestawiania wyrazów... tekst jest podobny ale inny

dla człowieka? - tu nie wystarczy przestawianie - człowiek to sprytna bestia i nawet przy sporych różnica wyczai podobieństwo.

dla moderatora? :-)

przy okazji - (to już nie do ciebie mykuss) zawsze mnie irytuje odrzucenie wpisu i dociekanie 'co tym razem'... staram się czytać regulaminy ale ktoś kto dodaje wiele wpisów wie jaki to 'kociokwik' - przydałoby sie aby odrzucenie pozwalało mederatorowi napisanie zdania wyjaśnienia i przyczyny. was nie wkurza jak wam odrzucą wpis... np. po 5dniach i już nawet nie wiecie co wpisywaliście?

pixel

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja tam nie wiem po co się Panowie produkujecie, olać katalog i już :) Przecież nic nie stracicie jak się tam nie dodacie. Jak będzie istniał już któryś rok z kolei to można się postarać, a póki co to lepiej dać sobie spokój.

Pozdrawiam

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Ja tam wklejam losowe zdanie/a do G i on mi prawdę powie czy jest kilka wyrazów zmienionych czy opis jest taki sam. Jeżeli opcja druga to leci do kosza, pierwsza ląduje w katalogu.

@Holee jeżeli jest to jakiś tam qlweb co przyjmuje wszystko po kolei nie patrząc na unikalność to może i tak. A ten od 1 kwietnia zaczyna działać jak płatny z gwarancjami działalności.

Spam stop.

Miłego wieczoru.

Pozdrawiam

Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach:

Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4

Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3

Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2

Zapraszam do dodwania wpisów!

Ja tam wklejam losowe zdanie/a do G i on mi prawdę powie czy jest kilka wyrazów zmienionych czy opis jest taki sam.

czy dziś jest 1 kwietnia ? a moze 13 piatek ? Czepiam sie ale ...

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Ja tam wklejam losowe zdanie/a do G i on mi prawdę powie czy jest kilka wyrazów zmienionych czy opis jest taki sam.

Jutro jest 13 piątek :)

mykuss ustal może od razu jakiś dobry regulamin aby to ludzie zrozumieli a nie co chwile coś dopowiadasz itd...

Poczekam aż będzie dobry :) Żeby chociaż skórka była oryginalna. A 600 znaków oryginalnego tekstu? Za to to ja oczekuje modyfikacji proszę Pana, linki w treści jako minimum.

Lukas to do mojego katalogu potrzebowałbyś chyba pół wieku doświadczenia jak pks...

Mówisz, że wpuszczasz wszystkie wpisy, które dobrze są napisane i zgodne z regulaminem? Nie sprawdzasz unikalności?

Coś PR, źle sprawdza :|. Wieczorem poprawię to i edytuje pr dla wszystkich wpisów. Może ktoś na freeglobes to rozwiązał?

Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach:

Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4

Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3

Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2

Zapraszam do dodwania wpisów!

mykuss a powiedz mi kto sprawdza? Będzie katalog większy, będziesz miał 300 wpisów dziennie i sprawdzaj unikalność... zresztą po co?

Nawet w najlepszych katalogach mam treść która występuje w setkach innych... i to nie Ty sie powinieneś martwić o unikalność a ten co dodaje...

Też myślałem że dobry katalog powinien zawierać treści unikalne, ale przemyślenia i dyskusja na forum przekonała mnie że wcale nie jest to potrzebne. Ogółem opisy strony na 600 znaków są bardzo sztuczne i wymuszone. Najlepsze katalogi preferują bardzo konkretne i krótkie opisy. Takie opisy preferują też ludzie.

Opis zawierający 600 znaków to już prawie precel, dlatego lepiej gdybyś udosepnił linki w treści.

Treningi WattUp.pl

Dodałem stronkę poczekamy, zobaczymy ;)

Co do unikalności, to nie to jest najważniejsze. Na Twoim miejscu raczej zdecydowałbym się na zaplecze tematyczne, tak ze wzgledu na historie domeny jak i aktualny trend w G

Licytacje komornicze nieruchomości to szybkie okazje

Tu znajdziecie szybką i dokładną wyszukiwarkę kancelarii komorniczych

Baza wiedzy zawierająca informacje o : komornikach i prawnikach, oraz biegłych, tłumaczach i rzeczoznawcach

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności