Skocz do zawartości

Nowy, nowy zbiór

mykuss

Rekomendowane odpowiedzi

Mówicie, że unikalność nie jest ważna. Hmm, i mówicie, że podstron z wielokrotnym zduplikowanym opisem na wielu katalogach nie wpadna w uzupełniające?

FIKAS, ja wiem, że lepiej jest dodać do 1k katalogów adderem ten sam opis, ale czy dobry efekt będzie?

Nie chce kolejnego śmiecia, który będzie zawierał treści w 90% takie same jak pozostałe katalogi. Jaki jest sens?

Może najlepiej zrobić wspólną bazę wpisów, a później stawiać tylko tysiące kopii na różnych układach i templatkach? Na jedno wyjdzie...

Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach:

Amismedica.pl - zbiór ciekawych stron - PR 4

Danuta.com.pl - zbiór wartościowych stron - PR 3

Alustar.pl - katalog z gwiazdami - PR 2

Zapraszam do dodwania wpisów!

• Odpowiedzi 94
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Nie każdy pracuje w weekendy. Freeglobes wywalil bazę. Już wszystko dziala.

Wpisy akceptuje w dni robocze.

Pozdrawiam

Nie daj się wyprzedzić konkurencji! Dodaj i promuj swoja stronę w następujących katalogach:

Witam,

wpisy dodane do 13 marca (włącznie) zostały zaakceptowane.

Resztę wpisów sprawdzę wieczorem.

Każdy kto uważa, że jego wpis niesłusznie został niezaakceptowany proszę o kontakt, poradzimy coś na to.

Jednocześnie informuję, że jeżeli opis i strona są "miłe" dla użytkownika, trochę przymykam oko na unikalność opisu!.

Została poprawiona sprawdzarka PR.

Prosiłbym o zgłaszane wszelakich błędów. Dziękuję!

Równocześnie informuje, że jestem tylko (niestety!) człowiekiem i mylę się. Dlatego proszę o zgłaszanie błędów w moderacji.

Pozdrawiam

Piszesz że sprawdzasz treść opisu wklepując część do google.

Tak się składa że do precli i katalogów gdzie trzeba dłuższy opis zacząłem dodawać od teraz więc nie powiesz mi że mój opis był kopiowany, a odrzuciłeś. Może jego część owszem ale to przez to że niektórych zdań nie da się zmienić a są ok więc dodaje. Napewno opis był jak narazie unikatowy bo wczoraj wieczór go zrobiłem, domena 3 lata PR3, strona firmowa, ale postanowiłeś wywalić.

Działaj tak dalej to będziesz swoje stronki dodawał do swojego katalogu jak jeszcze trzeba będzie za to zapłacić.. pff. Pozdrawiam

Transportowy Katalog Stron - moderowany katalog stron związanych z transportem i nie tylko

@KNS nie opowiadaj bajek, Twój wpis został usunięty (jeśli chodzi o ten katalog) za duplikat.

@Artek82 nei wiem o jaką stronę chodzi, z fusów nie będę wróżył.

1)Albo była niezgodna z regulaminem

2)Nie działała

3)Opis był skopiowany.

Zawsze lepiej narzekać niż napisać do mnie na maila, dostałeś dokładnie informację. Zawsze mogłem przy moderacji omyłkowo nie zaznaczyć, że powinien zostać zaakceptowany.

Nie znasz słowa duplikat? To jest duplikat https://www.google.pl/search?q=Nieznany+lis...lient=firefox-a

Twój opis dawał podobne wyniki. Jak będzie tylko kilka wyników to przymykam oko, a nie >200 czy 400. Zresztą nie tak trudno zmienić kilka słów i opis już jest dobry.

Pozdrawiam

Mój opis jest w 2 katalogach zgreda i webtree.pl Poza tym tylko w 2 katalogach jest zaakceptowany. nie rób już siebie idioty proszę Cię.

https://www.google.com/search?hl=pl&q=Wystarczy%2C+%C5%BCe+zg%C5%82osisz+swoj%C4%85+witryn%C4%99+do+katalogu%2C+a+je%C5%9Bli+rzeczywi%C5%9Bcie+jest+ona+ciekawa%2C+prezentuje+sob%C4%85+pewien+poziom+i+jest+zgodna+z+polskim+prawem+%E2%80%93+zostanie+dodana+do+naszych+zasob%C3%B3w.+&btnG=Szukaj&lr=

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności