Skocz do zawartości

Pytanie o darmowe pewne konta www na lata.

Dominik23

Rekomendowane odpowiedzi

Mam dane (teksty / serwisy) i chciałbym postawić kilkaset unikalnych ogólnotematycznych serwisów www na zaplecze, na darmowym i pewnym hostingu (tak na przyszłość) z gotowym układem strony. Coś w stylu wordpress.com czy republika. Pytam się Was, gdzie można stawiać takie stronki, bo pomysły mi się kończą ;).

Serwery mogą być poza PL, bo zależy mi głównie na różnym IP!

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Precyzyjniej chodzi mi o darmowe strony / subdomeny z max. 1 linkiem wychodzącym oferowane przez portale internetowe. Nie chodzi mi o precelki z wordpressa które dziś są a jutro czy za rok znikną z sieci. Chodzi mi o stworzenie darmowego zaplecza na lata..

Nie żeby coś, ale ja stawiałem kiedyś dużo stronek na darmowych hostach i stoją do dzisiaj, nawet yoyo, ovh, cba, republika, friko i inne syfy, a stronki w zwyklej htmlce sie trzymaja, ale z darmowym ukladem strony, nie korzystalem z innych niż w/w.

Grunt to nie zapomnieć haseł czy maila na którym to się stawia. Dlatego systematycznie archiwizuje tematykę, hasła i nazwy loginów. Co pewną paczkę adresów sortuje i linkuje według tematyki. Zobaczymy co z tego będzie za pół roku ..

EDIT

Może inaczej.. gdzie macie darmowe stronki które żyją dłużej niż 4 lata?

problem z darmowkami jest taki ze wiele wymaga logowania sie do panelu przez www co killa miesiecy i jak tego nie zrobisz to kasuja konto uznajac za opuszczone...

jezeli czytasz wiec regulamin i sie do niego stosujesz, strony powinny stac dlugo

moja rada - poszukaj spisow darmowych hostingow z przed kilku lat np na webhelpie

jezeli jakis hosting od 5 lat oferuje darmowki, jest spora szansa ze nie zlikwiduja go za pol roku

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności