Skocz do zawartości

Precle z synonimami

Harvi

Rekomendowane odpowiedzi

Hej,

zlecał będę niedługo przepisywanie artów z użyciem synonimów.

Zastanawiam się jednak co będzie lepsze, czy synonimy w postaci {organizowane | tworzone | projektowane} czy po prostu zlecenie osobie, aby przepisała art do normalnej postaci, bez zagnieżdżania synonimów itd.

Generalnie lepiej byłoby dla mnie wybrać sobie opcję nr 1 - z jednego tekstu miałbym ich po prostu więcej. Tyle że 80% byłoby zduplikowane. A DC jak wiadomo lubiane przez Google nie jest.

W drugim przypadku z jednego tekstu otrzymałbym dwa. Treść byłaby 100% unikalna.

Jak Wy to rozwiązujecie? Bo idąc tropem nr jeden, to nie opłaca się zlecanie copywriterowi napisanie więcej niż 2ch unikalnych tekstów. Bo po przeleceniu ich synonimami, z jednego tekstu można z 50 tekstów uzyskać.

Zastanawiam się w co włożyć kasę, czy w synonimy pod generatory, czy w drugi unikalny tekst?

Cena za opcję nr jeden i nr dwa będzie i tak taka sama.

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Ja pozycjonuję obecnie wiele stron przy wykorzystaniu preceli i do każdego katalogu artykułów wysyłam absolutnie unikalną i wartościową treść, bez żadnego przepisywania, zamieniania na synonimy - po prostu każdy tekst zupełnie inny, nowy. Zajmuje mi to dosłownie kilka sekund i nie płacę ani grosza. Oczywiście artykuły są na najwyższym poziomie merytorycznym. ;)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Zastanawiam się w co włożyć kasę, czy w synonimy pod generatory, czy w drugi unikalny tekst?

Cena za opcję nr jeden i nr dwa będzie i tak taka sama.

bez jaj.

planujesz dodawac do precli tylko 2 teksty czy dodac teksty tylko do 2 precli?

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Cena właśnie jest identyczna. Tzn mówiąc szczerze oferowałem przepisywanie tekstu synonimami pewnej osobie i ja myślałem o JEDNOKROTNYM przepisaniu tekstu, a zleceniodawca jako probkę swoich umiejętności pokazał mi tekst z zagnieżdżonymi synonimami :)

SeoUslugi.pl - tworzenie tekstów oraz zaplecz. Faktura VAT, kilkuletnie doświadczenie poparte opiniami naszych zadowolonych klientów.

Witam,

jakie proporcje zachować przy generowaniu tekstu z synonimami? Przykładowo ile około artów wygenerować przy tekście 1000 znakowym, do którego dopisanych jest 1000 znaków synonimów, tak by teksty były "odpowiednio unikalne" ?

odpowiedz na to pytanie musisz sobie sam udzielic na podstawie zwyklej matematyki

im bardziej sie przylozysz tym masz wiecej mozliwosci :)

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

po prostu każdy tekst zupełnie inny, nowy. Zajmuje mi to dosłownie kilka sekund i nie płacę ani grosza. Oczywiście artykuły są na najwyższym poziomie merytorycznym. :)

nowy długi, artykuł?? z tymi sekundami to chyba taka metafora?

jaką masz tematykę? interesują Cię finanse/biznes?

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

nowy długi, artykuł?? z tymi sekundami to chyba taka metafora?

jaką masz tematykę? interesują Cię finanse/biznes?

To nie jest żadna metafora i mówię jak najbardziej poważnie. Przez ostatnie kilka dni "wyprodukowałem" na dysku KILKASET artykułów o średniej objętości 2 stron A4 maszynopisu, wszystkie teksty niepowtarzalne, nigdy wcześniej nie opublikowane w internecie i na najwyższym poziomie merytorycznym. Wprawdzie tematyka nie zawsze odpowiednia, ale nawet w tekstach o słabo powiązanej z pozycjonowaną stroną tematyce znajdą się potrzebne słowa kluczowe. ;) Co najważniejsze NIGDY nie spamuję i nie niszczę tym samym sieci Internet, jak czynią to inni pozycjonerzy (a właściwie spamerzy), lecz przeciwnie - przyczyniam się do rozwoju Internetu i działam na korzyść wszystkich internautów, zasilając sieć o nigdy wcześniej niezdigitalizowane treści na najwyższym poziomie i to naprawdę olbrzymia szkoda, że tak niewielu pozycjonerów czyni i myśli w podobny sposób. ;)

Bardzo płatny katalog stron oparty na WordPressie.

Naukowo o kulturystyce i fitness w serwisie FitnessLab.pl.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności