Skocz do zawartości

Internetowy sklep e-Kiosk.pl

kad48

Rekomendowane odpowiedzi

Nowy sklep internetowy z publikacjami w wersji elektronicznej - aplikacje, wzory dokumentów, ebooki, audiobooki.

e-Kiosk.pl

System pracy w internecie sposobem na niezależność finansową.

Książki na temat biznesu (prowadzenie działalności, skuteczne działania) w księgarni biznesowej Aragorn.pl

Publikacje elektroniczne, które sprzedadzą ci wiedzę.

e-kiosk - w kiosku mogę kupić gazety,papierosy, prezerwatywy, maszynki do golenia, mydło, papier toaletowy...

Nie bardzo mi zatem pasuje nazwa a z pewnością brakuje tu hasła reklamowego mówiącego co ja na tej witrynie kupić mogę.

Moduły poszczególnych towarów nierówne, warto to ujednolicić co wprowadziłoby porządek.

Wielki baner nic nie przedstawiający w centralnym miejscu - najbardziej handlowym, a przecież sprzedajesz więc dlaczego marnujesz tyle cennego miejsca?

Do tak nisko umiejscowionego newslettera nikt Ci się nie zapisze. Daj go znacznie wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności