Skocz do zawartości

Reklamy dopasowane do zainteresowań użytkowników

sanczer

Rekomendowane odpowiedzi

To nie efekt dopasowania. Wchodzisz z polskiego IP to dostajesz reklamę polskojęzyczną. Jeżeli dziwi cię reklama gry to też nie jest to żadna nowość, od jakiegoś czasu trafiają mi się reklamy przeróżnych gier w boxach adsense pomimo, że w nic takiego nie gram i nie szukam przez google informacji o grach.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

• Odpowiedzi 43
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Wszystko super, tylko że nie napisali jak taka Polityka ma w ogóle wyglądać...

U siebie na blogu opublikowałem dziś moją propozycję uzupełnienia do polityki prywatności.

https://zarabianie-na-blogu.pl/aktualizacja...-wymogi-adsense

Wszystko super, tylko że nie napisali jak taka Polityka ma w ogóle wyglądać...

U siebie na blogu opublikowałem dziś moją propozycję uzupełnienia do polityki prywatności.

https://zarabianie-na-blogu.pl/aktualizacja...-wymogi-adsense

Czyli podobną politykę prywatności należy umieścić na wszystkich stronakach które publikują reklamy adsense?

baner_syrop_pio.jpg

... i wszystko jasne.

Czyli podobną politykę prywatności należy umieścić na wszystkich stronakach które publikują reklamy adsense?

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...mp;#entry520572

Nie wiem jak u was , ale u mnie od dwóch dni CTR szaleje, poszybowal ostro w góre na wszystkich domenach. Na PIO puki co cisza widze , moze dlatego ze wszystkie domeny u mnie anglojęzyczne ?

U mnie tez poszybował, od 27 marca CTR prawie się podwoił, a co za tym idzie, zarobki z tych dni też prawie 2 razy większe :blink:

Tematyka stron Polska.

Wygląda na to, że dopasowanie reklam działa, ludziska częściej klikają B)

Natomiast koszt jednego kliknięcia nie zminił się (zarobek za kliknięcia/ilość kliknięć).

Czy u Was też wzrósł CTR ?

Zawsze jest okazja na wysłanie komuś kartki

Konta Bankowe - porównaj i wybierz najlepsze

Konto Inteligo

a jak oni sprawdzą tyle stron pod kątem posiadania takiego zapisu w polityce prywatności?

Oni to narzucają odgórnie czy jest jakaś alternatywa. Szczerze powiedziawszy co jak ktoś nie umieści do tego 9 kwietnia tego zapisu?

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

a jak oni sprawdzą tyle stron pod kątem posiadania takiego zapisu w polityce prywatności?

Oni to narzucają odgórnie czy jest jakaś alternatywa. Szczerze powiedziawszy co jak ktoś nie umieści do tego 9 kwietnia tego zapisu?

Tez zastanawiam się nad tym, hmmm mogli by wymagac na stronie jakiegos stalego fragmentu regulaminu opracowanego przez google, ktory bylby dostepny na stronie adsense do pobrania. Wtedy roboty bez problemu moglby zrobic przesiew stron.

Zawsze jest okazja na wysłanie komuś kartki

Konta Bankowe - porównaj i wybierz najlepsze

Konto Inteligo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności