Skocz do zawartości

Promocja w katalogu

zgred

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 136
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

te kody są jeszcze wolne:

Szukaj24.pl

4M13S1VW 
3QV6U8T2

========================

Linksor.com

JPFSIG84

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

Dzięki!

zużyłem te kody

Szukaj24.pl

4M13S1VW 
3QV6U8T2

mam pytanko - jak wstawiać linki w tekscie?

jest info o dwóch i o tym bbcode wyłączone.... wstawiłem html-em... jakby co to proszę o wyrozumiałość

pixel

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

no własnie HTML_em :) <a href >

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

wkrótce :) moze jutro ? moze pojutrze ? ale raczej we czwartke ok 21ej. w mysl zasady: im dłuższa gra wstepna tym wilgotniejsze futerko.

Kody _zawsze_ podaję na forum publicznie. żadnego PW.

oto kody ... ważne 23 h, prosze o sensowne wpisy min 350 znaków i dac skorzystać innym :D

bez mp3, yoyo, warezów etc ... niektore filtrowane słowa: klik - chetnie przyjme wiecej filtrów :D

jeśli ktoś prowadzi miły i porządny katalog płatny chętnie wymienię się kodami za wpisy :)

Linksor.com

6JUJBNMX

4Z9K3K4I

9K3677T1

B213BQL1

2VBLR49G

D8BD1GY1

UNDDFGE3

FGSRGYFV

3BIKSW92

9B2P31H2

Szukaj24.pl

3TWHQZ3K

MFXJDUYS

Q63PVRPQ

MPQNU98Z

YJYGLSY3

I7RAV31P

HH3N4YFP

XTIPN9IT

UK8V5MUN

oto kody ... ważne 23 h, prosze o sensowne wpisy min 350 znaków i dac skorzystać innym :D

dzięki... mam jeszcze co wpisywać ale poczekam na kolejną promocje :-)

Zgred - czy szukanie obejmuje też adres URL ? bo staram się nie dublować wpisów ale gdy szukam po słowie unikalnym dla mnie, gdy po ogólnym to dostaję kilkadziesiąt stron wpisów i nie jestem w stanie tego przejrzeć...

fajnie jakby dało się wpisać kawałek urla i po tym sprawdzić czy wpis juz jest.

Polecam blog o podróżowaniu. Relacje z wypraw, zdjęcia, filmy, porady.
Zapraszam na relację z wyprawy do Namibii i Botswany.

możesz wpisac URLa - powinno znaleźć.

nie. oczekujący to inna tabela w bazie (temporary) wiec tam nie szuka.

Natomiast jako ciekawostke moge podac fakt, żejesli szukasz i trfi sie ze poszukiwane słowo jest we wpisie sponsorowanym to taki wpis bedzie na #1 w wynikach wyszukiwania ;) - moja własn amodyfikacja po zgłoszeniu takiej potrzeby przez użysztkownika.

@xavi: twoj wpis juz wczesniej istniał.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności