Skocz do zawartości

galeria - sprawdzona wtyczka do Wordpressa

Flanker

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Poszukuję prostej, ale sprawdzonej wtyczki do Wordpressa pozwalającej na dodawanie galerii do postów. Aktualnie testuję NextGEN Gallery jednak jest on zbyt duży i skomplikowany. Chciałbym bardziej osiągnąć efekt strony widelec.org.

Jeśli macie doświadczenie na tym polu proszę o porady.

Pozdrawiam

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

dolaczam sie do pytania, fajne bylo by cos takiego jak na autoblog.com:

https://www.autoblog.com/2009/03/09/audi-re...on-the-r15-tdi/

link do osobnej galerii w stopce newsa, wraz z kilkoma miniaturkami.

czasem na moim blogu alfanews.pl zdarza mi sie wrzucac 30 zdjec, a jakbym to dzielil na strony w niusie to niektorzy by mogli sie nie polapac. wiec wybieram gorsze rozwiazanie wyswietlam 30 obrazkow na jednej podstronie...

Forum Alfa Romeo Giulietta, 159, MiTo, 156, 147, 166, 145, 146, 155, 164, 33, 75, GTV, GT, Brera, Alfetta ;D

To wszystko i wiele innych opcji ma właśnie NextGEN.

Faktycznie na pierwszy rzut oka za dużo naciskania, ale jak się na spokojnie do tego zabierze to NextGEN jest bardzo intuicyjny.

Ponadto z tego co widzę, a sam potrzebowałem na kilku blogach takich narzędzie to NextGEN jest najbardziej rozwijany, aktualizowany często i stabilny.

Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa!

Skuteczny SEO Copywriting!

lucky tylko mi nie odpowiada sposob wyswietlania zdjec... jak wrzucam relacje z targow w genewie to mam do wrzucenia 30 zdjec i mam umiescic wszystkie na jednej stronie posta, albo w srodku posta wlaczyc numerowanie stron galerii?

normalny uzytkownik nie zalapie o co chodzi, a 30 miniaturek to troche duzo bedzie sie wczytywac...

Forum Alfa Romeo Giulietta, 159, MiTo, 156, 147, 166, 145, 146, 155, 164, 33, 75, GTV, GT, Brera, Alfetta ;D

Dokładnie, przydałaby się wtyczka bardziej dopasowana do naszych potrzeb. Fajnym rozwiązaniem są również galerie na blogu autokult.pl, przykłady: post, zdjęcie w galerii. Świetna rzecz, jednak nie mogę się doszukać co to za wtyczka.

katalog sklepów - darmowy katalog PR4 porady, artykuły, produkty.

Atrakcje turystyczne - wyjade.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności