Skocz do zawartości

Zdobywanie linków do zaplecza i inne pytania

krzys2

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jak zdobywacie linki do pozycjonowania zaplecza?

Skąd zdobywacie linki do pozycjonowania podstron serwisu?

Skąd zdobywacie linki do pozycjonowania artykułów pressel pages?

Co daje linkowanie pomiędzy sobą własnego zaplecza? Według mnie nic, bo suma PR wszystkich stron tak czy inaczej zostaje w tym samym zapleczu. A co wy o tym myślicie?

Krzysztof

Prowadzisz forum o pozycjonowaniu i optymalizacji a nie wiesz co i jak ;)

Masz rację, ale cały czas się uczę. Widzę, że chyba wszystko już wiesz na temat pozycjonowania i nie musisz się uczyć? Gratuluję, ja nie jestem taki pojęty.

Nie chodzi mi o to, że wiem wszystko, bo wszystkiego nie wie nikt, po prostu chodzi mi o to że prowadząc forum o takiej tematyce czy każdej innej, trzeba mieć o tym pojęcie. A Ty prowadzisz forum o takiej tematyce, i pytasz o kompletne podstawy, dlatego taki był mój pierwszy post ;)

P.S. Max 3 linki w stopce :)

Prowadzisz forum o pozycjonowaniu i optymalizacji a nie wiesz co i jak

Na forum Google i na gg pytał o jeszcze bardziej banalne sprawy ;-) Wysyła też zapytania ofertowe do firm SEO, aby zorientować się w cenach i podejmowanych działaniach, aby później napisać im, że to tylko test i że słabo wypadli ;>

Krzysiu, dalej będziesz uparcie nazywał oszustami pozycjonerów, którzy po zakończonej współpracy nie utrzymują dalej linków na swoim zapleczu? A zrozumiałeś w końcu jak zrobić linkowanie wewnętrzne w serwisie ogłoszeń? I skąd nagle pytania o linkowanie zaplecza, skoro uważasz, że jest wiele innych sposobów na pozyskanie linków oprócz sztucznego niezgodnego z wytycznymi wstawiania ich na zaplecze? ;-)

Jak zdobywacie linki do pozycjonowania zaplecza?

Skąd zdobywacie linki do pozycjonowania podstron serwisu?

Skąd zdobywacie linki do pozycjonowania artykułów pressel pages?

Co daje linkowanie pomiędzy sobą własnego zaplecza? Według mnie nic, bo suma PR wszystkich stron tak czy inaczej zostaje w tym samym zapleczu.

gdybyś tydzień temu zapisał się na tym forum , mógłbym zrozumieć te pytania i faktycznie odesłać Cie do paru wątków ale z takim "stażem" jeżeli zadajesz takie elementarne pytania nie świadczy to za dobrze.

Marketing internetowy dla firm

Na forum Google i na gg pytał o jeszcze bardziej banalne sprawy ;-)

A później dojdzie kolejny seło master na allegro, za 9.99zł ;) Nie rozumiem czy naprawdę tak ciężko wpisać w google kurs pozycjonowania, w który takie rzeczy są opisane ehh.

gdybyś tydzień temu zapisał się na tym forum , mógłbym zrozumieć te pytania i faktycznie odesłać Cie do paru wątków ale z takim "stażem"[...]

Tak już jest na PiO, ktoś przyjdzie zada jedno pytanie i znika z forum na jakiś czas, aby za jakiś czas odezwać się z innym pytaniem na które było już x odpowiedzi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności