Skocz do zawartości

Nie indeksuje precli?

neon103

Rekomendowane odpowiedzi

Już miesiąc czasu czekam na zaindeksowanie kilkunastu presell page (obecnie mają po 1-3 site), a chciałbym mieć dużo więcej (chociaż ponad 100). Dopalone mam je bardzo mocno (główna + 5-10 podstron). Każdy precl = inne IP, zmienna skórka. Niemoderowane. Czy u Was jest podobny problem?

Sprzedam punkty systemu wymiany linków Gotlink.pl i Seomatik.pl

Wystawiam faktury VAT. Zapraszam do kontaktu d.szwaba@gmail.com

Miałem podobny problem jak wy, ale rozwiązałem to w taki sposób, że wgrałem wtyczkę do WP która tworzy mapę bloga, napisałem sobie skrypt który pinguje mapę, i ustawiłem sobie w cronie aby odpalał skrypt co 5 godzin, efekt po nie całych 2 tygodniach jest dla mnie rewelacyjny, a dokładnie zaindeksowane zostało 2.070 wpisów na 3K.

nie wiem ja tam z indeksacją precli problemu nie mam i nie muszę pisać skryptów pingujących bo wordpress ma to sam w sobie wystarczy tylko dodać kilka adresów do pingowania.

Obecnie jest to chyba jedyny skrypt co się w miarę dobrze indeksuje. Na innych widzę że indeksacja idzie jak krew z nosa od kilku tygodni. No ale google już tak ma że po czasie dobrych indeksacji wpada w trans zimowy.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

jeżeli nie jest to wp to raczej nie ma też i all in seo pack ;]

Dorób pingowanie i powinno ruszyć. Tylko....

Jak zależy ludziom na tym aby wpis coś dał to muszą go podlinkować niestety. Jak zauważyłem samo pingowanie indeksuje ładnie ale te wpisy po 2-4 dniach lecą z indeksu i jak są podlinkowane indeksowane są powtórnie. Co więc daje pingowanie ? a no szybszą indeksację podstrony z wpisem

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Tak, Google nie indeksuję już Wordpressów! Podzieliły los Scuttli. Haha, chodzi o skrypt jak zawsze.

Wcale nie o milion innych czynników.

Ja mam 20 nowych precli. Swoich. Używam tekstów z Synonimatorka Maximusa i każdy wpis mam po 5 minutach w indeksie. Od miesiąca żaden nie wypadł.

Każdy wpis dopalam swlem.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

jak nie indeksuje jak indeksuje. Jak pisałem jest to jedyny skrypt który się mi się indeksuje. Reszta idzie jak krew z nosa.

Od dwóch trzech miesięcy można zauważyć dziwną prawidłowość na publicznych preclach. Google nie indeksuje ich "po kawałku - wpis po wpisie" tylko jest cisza, a nagle site podskakuje o kilkaset/kilka tysięcy.

Oprócz moich spostrzeżeń - potwierdzeniem może być fakt, że na prywatnych preclach lub blogach tematycznych jestem w stanie zaindeksować wpis w kilkanaście minut, a przy preclach publicznych tymi samymi metodami trwa to od kilku dni do kilku tygodni. Ofc. można tu gdybać, że przecież wartość contentu na pierwszych jest nieporównywalnie lepsza, ale pomijając ten fakt można wysnuć powyższą tezę.

Pzdr

lucky

Unikalnatreść.pl - bo wartościowy content to podstawa!

Skuteczny SEO Copywriting!

Ja za to dziś zauważyłem ,spore skoki site'u, aż dziwne, bo to wszystko na różnych domenach i ip, a skoki są wszędzie, zresztą nie tylko na wp.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności