Skocz do zawartości

nieśmiała propozycja - może mała zmiana frazy?

amicek

Rekomendowane odpowiedzi

Tylko mnie nie zlinczujcie, ale chciałam zaproponować małą zmianę jeżeli chodzi o frazę.

Czy widzicie co robi google? Na dzień 1 lipca www. radiomaryja. pl jest na pierwszym miejscu, bezsensowne "Rydzyk Radio Show Nieustający" - na 5, a na 7 co? www. penis. com. pl. I co Wy na to?

To jest dopiero pierwszy tydzień konkursu, więc zmiana frazy na bardziej neutralną byłaby wskazana.

Do mnie google napisało, że używam zastrzeżonego znaku google cyt.

(..)

zauważyliśmy, że używasz cech firmowych Google

(..)

Jeśli w dalszym ciągu będziesz korzystał z naszych znaków handlowych, wkrótce skontaktuje się z Tobą nasz przedstawiciel.

Widać, że bardzo się tym konkursem przejęli i teraz jak widać, po pierwszej pozycji, będą sterować wynikami.

Daję ten temat pod dyskusję. Może jeszcze da się coś zrobić, bo jak tak dalej będzie to pierwsze 10 miejsc będą miały strony w ogóle nie związane z uczestnikami konkursu, a i pozycjonerzy mogą mieć kłopoty z "Przedstawicielami" google.

Pozdrawiam, amicek
=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*=*
[ budowa maszyn ] [ strzyżenie psów poznań ]

A możesz wkleić tu nagłówek tego maila?

Nie sądzę, żeby chodziło o słowo THANGOOGLE. Jeśli rzeczywiście to Google się przyczepiło, to chyba raczej wina skopiowanej grafiki. Ale i tak wątpię...

Autor postu nie ponosi żadnej odpowiedzialności za ewentualne szkody wynikłe z wykorzystania zawartych w nim informacji.

amicek to moim zdaniem nieprawdziwa wiadomosc, tak jak mowi Rafal - wklej naglowek maila.

Gdyby w Google rzeczywiście przyglądali się konkursowi, to w tej chwili spaliliby się ze wstydu nad badziewnością wyników w ich wyszukiwarce. Żenada.

zmiana frazy nie wchodzi w gre.

Received: from 216-239-45-4.google.com (216-239-45-4.google.com [216.239.45.4])

by mail.[mojserwer].com.pl (8.13.3/8.13.1) with ESMTP id j5SIdRhr001906

for <[mojemail]@[mojadomena].pl>; Tue, 28 Jun 2005 20:39:28 +0200 (CEST)

Received: from spg43.corp.google.com (spg43.corp.google.com [10.32.46.43])

by vegeta.corp.google.com (8.13.3/8.13.3) with ESMTP id j5SIZeJU016801;

Tue, 28 Jun 2005 11:35:41 -0700

Date: Tue, 28 Jun 2005 11:35:40 -0700

Pozdrawiam, amicek

Automat, nie automat zaczyna mi to śmierdzieć podstępem i mogę się założyć, że gxxgle [ zaczynam się bać używać ich nazwy ;) ] przed rozwiązaniem konkursu wywinie taki numer, że wyśmieje nas cały świat bo pewnie wspomną o tym np. w tvn.

AdSenseLab jedyny znak firmowy jaki używam to w linku, słowach kluczowych itp. "thangoogle, than google" jak każdy z uczestników.

Pozdrawiam, amicek

Znak firmowy to logo a nie nazwa...a moze sie myle?

To zobacz: klik zawartość strony wystarczyła im do tego by się czepić i straszyć.

Widocznie nazwę też mają zastrzeżoną.

Pozdrawiam, amicek

(..)

zauważyliśmy, że używasz cech firmowych Google

(..)

Jeśli w dalszym ciągu będziesz korzystał z naszych znaków handlowych, wkrótce skontaktuje się z Tobą nasz przedstawiciel.

Widać, że bardzo się tym konkursem przejęli i teraz jak widać, po pierwszej pozycji, będą sterować wynikami.

To jakas sciema. Poza tym jak google ma cos do tej frazy to moze odpalic filtry i znikna te wyniki z rankingow. Nie rowniez glupi wiec po co maja pisac do wlascicieli tysiecy stron skoro to nic nie da ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności