Skocz do zawartości

Jak płacicie za zagraniczny hosting i inne usługi?

Dose

Rekomendowane odpowiedzi

arek_inc no ale jak jest button "pay with paypal" to nie wpiszesz sobie Visy Virtual.. ja tak za rapidshare płacę.. przez paypala..

a wracając do tematu:

eKART + Visa Virtual, ew. Paypal - rulez

maddogdomains.com, czasem hosteurope.de, czasem coś w USA/UK za VPSa jakiegoś heh

Moim zdaniem najbezpieczniej przez paypal lub przez jakiegoś poważanego pośrednika. Jeśli użyjecie cc bezpośrednio na stronie sprzedawcy mogą być jaja, chyba, że karta obsługuje 3DSec a te dodatkowe kilka % to dużo nie jest.

No tak [..] podajesz tylko paypalowi a nie X firmom, gdzie nie wiadomo jak przechowują te dane w swoich bazach.

Właśnie :) Nie chciałbyś wiedzieć.

Nie mylcie karty kredytowej z kartą płatniczą. Ja w życiu nie miałem karty kredytowej, a bez problemu płacę za wszystko w sieci (karta inteligo).

Nie trudno :unsure: pomylić bo mamy kilka rodzajów kart płatniczych, kredytowe, debetowe, obciążeniowe (charge) - połączenie karty kredytowej i debetowej, przedpłacone, wirtualne.

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

ponieważ jeszcze czekam na zamówioną kartę (a więc niczego na razie nie zakupiłem:)), zadam jeszcze jedno pytanie związane z zakupami zagranicą. Jak rozliczacie takie koszty prowadzenia działalności (np wspomniany serwer)? Bo jak dla mnie, brak możliwości odliczenia takiego zakupu za pomocą FV powoduje, że tania zagraniczna oferta nagle staje się drozsza o kilkadziesiat procent.

pzdr

co by tu wstawić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności