Skocz do zawartości

Prośba o ocenę

loozak

Rekomendowane odpowiedzi

jak w temacie , proszę o ocenę pod względem SEO. chciałbym być TOP1 na słowo "rolety" hehe

a tak poważnie to dopiero zaczne robić własne zaplecze , póki co zaczynam od przyjaznej dla google strony.

z góry dzięki za rady

https://www.roletyizaluzje.pl

W naszej firmie na hasło rolety opole otrzymają Państwo rabat 30% na wszystkie systemy zaciemnień wnętrz.

Stosuj h1,h2, strongi, daj na głównej w topie napis tekstowy w h1 rolety i opis jakis w h2. Możesz też dawać title w linkach a w altach dawać też słowo rolety przy każdym. Możesz też linkować wewnętrznie w tekście.

Tak poza tym w zwykłej htmlce nie ma większej filozofii w optymalizacji.

Grafikę bym poprawił, bo brzydka strona.

H1 i H2 , strongi na keywordy, linkowanie w treści podstron do innych, keywordy no i grafikę zmień, bo jak już osiągniesz te TOP1 to odstraszysz ludzi :-)

musze najpierw poczytać co to takiego te strongi, h1, h2.

a co do keywordów to nie wiem czy te na stronie głównej są dobre , chodzi o to ,czy dawać:

rolety,wrocław,opole,katowice

czy

rolety wrocław,rolety opole,rolety katowice ?

a grafike sie poprawi jak będzie więcej czasu , bo jak na razie wystarczy ,że jest napisa "PROMOCJA" heh

W naszej firmie na hasło rolety opole otrzymają Państwo rabat 30% na wszystkie systemy zaciemnień wnętrz.

jak w temacie , proszę o ocenę pod względem SEO. chciałbym być TOP1 na słowo "rolety" ......

no zrobienie samej strony to troche za mało na top1 pod hasło rolety , teraz jeszcze trzeba poznać cała tajemnice pozycjonowania

no coś tam już wiem , ale to mało :) bo każdy mówi żeby zwracać uwagę na co innego :)

a co do keywordów to nie wiem czy te na stronie głównej są dobre , chodzi o to ,czy dawać:

rolety,wrocław,opole,katowice

czy

rolety wrocław,rolety opole,rolety katowice ?

a kto mi odpowie na to pytanie ?

Stosuj h1,h2, strongi, daj na głównej w topie napis tekstowy w h1 rolety i opis jakis w h2. Możesz też dawać title w linkach a w altach dawać też słowo rolety przy każdym. Możesz też linkować wewnętrznie w tekście.

Tak poza tym w zwykłej htmlce nie ma większej filozofii w optymalizacji.

Grafikę bym poprawił, bo brzydka strona.

mógłbyś zobaczyć czy teraz jest dobrze ?

h1, h2 , strongi zrobione

nie wiem tylko jak dawać title w linkach i altach (dlatego ,że nie ma tam na stronie obrazków-te dwa obrazki są zdefiniowane w style.css

z góry dzięki za odpowiedź

mógłbyś zobaczyć czy teraz jest dobrze ?

z góry dzięki za odpowiedź

Średnio wykonałeś to co opisałem. A poprawa na stronie głównej to nie wszystko, no i zrób tekstowy tytuł strony. Nie postarałeś się :P

uczę się dzięki Wam :)

tekstowy tytuł strony ? hmmm, przecież mam :)

oczywiście dzięki za odpoweiedź z góry hehe

Nie zrozumiałeś mnie. Nie wiem jaką stronkę, ale podam Ci pierwszą lepszą naprzykład e-arteria.pl

Tam masz coś wstylu tytułu i podtytułu i o to mi chodzi.

"Pozycjonowanie - Twój klucz do sukcesu

Nie musisz już więcej szukać klientów - to oni będą szukali Ciebie!

Dzięki nam zajmiesz czołowe pozycje w wyszukiwarkach."

Nie zrozumiałeś mnie. Nie wiem jaką stronkę, ale podam Ci pierwszą lepszą naprzykład e-arteria.pl

Tam masz coś wstylu tytułu i podtytułu i o to mi chodzi.

"Pozycjonowanie - Twój klucz do sukcesu

Nie musisz już więcej szukać klientów - to oni będą szukali Ciebie!

Dzięki nam zajmiesz czołowe pozycje w wyszukiwarkach."

to mi wygląda na h1 i h2 na tle jakiegoś logo , to co za różnica czy zrobie to na tle czy wstawie tekst ?

u mnie h1 i h2 wtopiłem w tekst

h1-rolety żaluzje moskitiery

h2-Zasięg działania naszej firmy: Opole Wrocław Katowice i okolice

zmieniłem tylko czcionke w style.css

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności