Skocz do zawartości

Prośba o ocenę

loozak

Rekomendowane odpowiedzi

Poszukaj też informacji o "linkowaniu wewnętrznym" - tymi strongami linkuj do konkretnych podstron. Im więcej treści tym lepiej, więc pomyśl nad jakimiś poradnikami, newsami itp, żeby strona rosła w siłę.

PS. Szata graficzna sprzed przysłowiowego "potopu", ale pewnie z czasem zostanie zmodernizowana (czyt. "zmieniona"). Width: 800px - hmm, wąsko! spokojnie można dać już 900-976px.

Grr chodzi o tytuł strony proszę pana :) ALe mniejsza z tym... zrozumiesz jak dostaniesz filtr.

filtr to tam już jest nałożony od 2 tygodni , ale strona wtedy zupełnie inaczej wyglądała (robiona w ramkach)

przesadziłem wtedy i wpisałem na stronę główną 400 miast , oddzielonych przecinkami ;)

a z tym tytułem to i tak nie wiem o co Ci chodzi :P

ale jakbyś był na tyle miły to mi podpowiedz dokładnie

W naszej firmie na hasło rolety opole otrzymają Państwo rabat 30% na wszystkie systemy zaciemnień wnętrz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności