Skocz do zawartości

Gdzie sprzedać portal? (nie allegro)

Kirgo

Rekomendowane odpowiedzi

Gdzie sprzedać działający od 3 lat dochodowy portal - branża transportowo-motoryzacyjna.

UU > 5k dziennie, wyswietleń >15k dziennie. Unikalne rozwiązanie w tej niszy.

Coś poza allegro.

Popracować nad tym poważnie. Znaleźć inwestora branżowego, czyli kogoś kto będzie chciał przejąc całość. Rozeznać się w branży zobaczyć kto zarabia w Internecie i złożyć oferty.

P.S. I przede wszystkim informować o zamiarze sprzedażny - ten post jest tego zaprzeczeniem - mam ze 2-3 klientów potencjalne skłonnych do zakupienia takiego portalu, ale nie wiem o jaki portal chodzi. Ponieważ nie leży to bezpośrednio w moim interesie, nie będę się bawił w podchody na P.W. czy e-maila, a skoro nie wiem o jaki towar chodzi to temat dla mnie przestaje istnieć.

Ok. Dzięki za uwagi - przygotuję więcej informacji i je pewnie zamieszczę tu na forum. Generalnie chodzi o to, że w pracy doszły mi obowiązki nowe (czasu mniej) a i życie codzienne wciąga. Szkoda mi zostawić go by "kiedyś" się nim zająć na nowo, bo jak się nie zadba o stronę to temat upada...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności