Skocz do zawartości

kilka domen

Hanka

Rekomendowane odpowiedzi

Chodzi o domeny zawierające słowa kluczowe

Czemu zaraz domeny a nie mozesz subdomen ze slowami kluczowymi porobic do dzialow ?

np parasolki.sklep.pl >> dzial parasolki

kapelusze.sklep.pl >> dzial z kapeluszami itd..

Sa lepsze metody na podniesienie pozycji niz kupic 10 domen na kazde slowo kluczowe

Pozdrawiam, breja

wl4u3.gif

Nie chcę być nieuprzejmy #-o .. ale to są podstawowe zagadnienia i jak nie możesz sobie dać z tym rade to daj może odpowiedni post do działu zlecenia. Napisz zakres prac i ktoś to Tobie zrobi... może nawet za wirtualny uśmiech. Zaoszczędzisz sobie trochę cennego czasu i miejsca w bazie danych na konkretniejsze problemy początkujących którzy ten faktyczny początek mają już za sobą :D

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Mion dziękuję za odpowiedź. Gdybym wiedziała że dział "Dla początkujących" znaczy "Dla zaawansowanych początkujących" z pewnością nie zadałabym tego pytania :D . To czy problem jest bardziej czy mniej konkretny zależy od punktu widzenia. Dla każdego zadającego pytanie jego problem jest ważny.

Dla każdego zadającego pytanie jego problem jest ważny

Każdy zadający pytanie powinien poświęcić troszkę czasu na przewertowanie wstępne forum :D

P.S.

chyba każdy z nas coś takiego przeczytał :mrgreen:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Pytasz, jak napisać poemat epicki nie znając alfabetu. Odpowiedź na twoje pytanie będzie rodzić następne zapytania itd... Jeśli masz do wykonania jakiś zakres prac , a jak widać nie masz minimalnej wiedzy nie lepiej będzie dać takie zlecenie? Tak jak już nadmieniłem zaoszczędzisz swój czas.

I nie jest to bynajmniej złośliwa odpowiedź, tylko praktyczna rada.

HTTP 200 usługi IT -> Dariusz Janicki | Realizacja serwisów www oraz oprogramowania w PHP / C# / Golang / Node.js / MySQL/ Laravel
Komory normobaryczne - normobaria.tech Wykonawca montażu i instalacji komory normobarii

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności