Skocz do zawartości

Mailing

Guszczyn

Rekomendowane odpowiedzi

Potrzebuje programu(najlepiej darmowego ale nie koniecznie) do wyslania mailingu program musi jedynie wyslac mailing do 100~maili wprowadzonych z pliku *.txt albo poprostu wpisanego masowo wiec nie kazdego pokolei:D

No i przyokazji slyszalem ze jest program do szukania maili np w google po podaniu danej frazy czy to prawda jak to dziala i czy ktos moze polecici jakis program:)

Jak to zly dzial to sorki ale pasuje bardziej tutaj niz do roboty;D

phpmailer zdaje się być "dobry".

Ale czy ma podobne funkcje jak w Anomail ?:

Wysyłka na "paczki" z np. 2 min przerwami .

Btw. Zraziłem się do Anomail, ponieważ program doklejał na początku każdej wiadomości dziwny kod (parę linijek.. z pewnością informacje dot. wysyłki)

Ale wiadomo że to pod względem "kosmetycznym" odpada :D

widze moj temat sie rozkrecil ja sciagnelem wiekszosc polecanych i bede testowal jak cos dam znac;) a co do ano mail to teeraz jest udostepniany tylko wybranym firma zeby niebylo spamu:P

Zaden nie dziala tak jak powinnien:D:P wiec probojcie dalej:D

Jeśli chodzi tylko o wysyłanie maili i nic więcej to może coś takiego jak lista mailngowa. Kei.pl ma to w praktycznie każdym pakiecie. W panelu dodajesz adresy (np. plik txt albo wklejasz). A potem już tylko wystarczy wysłać email na zdefiniowany adres np. newsletter@mojadomena.pl i mail ten rozsyła się do wszystkich. Co prawda nie masz tu tych wszystkich bajerów jak sprawdzanie ile osób odczytało itp., ale za to wszystko ogranicza się do wysłania maila na adres listy, a resztę robi za ciebie serwer.

Na kei.pl testowałem na ~1500 adresów i poszło bez problemu. Nie wiem tylko czy dzieli na paczki. Jeśli wysyła wszystko na raz, to może być problem ze spamem na darmowych kontach, gdzie są wycinane maile jeśli na daną domenę przyjdzie na raz x takich samych maili.

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności