Skocz do zawartości

Zagraniczne katalogi

Suppry

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Wypuściliśmy na rynek amerykański nasz nowy produkt. Potrzebuję kilka płatnych, wartościowych katalogów amerykańskich, zależy mi na takich, które są odwiedzane i czytane, a nie takie dzięki którym mogę podnieść tylko PR. Wiem, ze na pewno Yahoo jest takim katalogiem. Proszę o propozycje, pomoc, dzięki z góry. Pozdrawiam :D

Do kosza ...

a niby dlaczego do kosza ? To już zadawanie konkretnych pytań jest niezgodne z regulaminem ?

Miałem pisać nowy temat ale podepnę się do tego tematu.

Chce postawić jakieś 30 precli angielskich i trochę katalogów na różnych ip. Oczywiście wszystkie moderowane. Precle będą niepublicznie ale mam zamiar udostępnić je kilku wybranym osobom. Moje pytanie czy ktoś jest zainteresowany dostępem do tego typu zaplecza ?

W precle powstaną w przeciągu kilku dni, katalogi też. Więc piszcie mi na priv kto jest tym zainteresowany. Oczywiście nie udostępnie każdemu kto poprosi ale ci starsi bywalcy forum, co się nie narazili społeczności mogą liczyć na to że się załapią.

Wiem że to będzie miało z początku znikomą wartość ale stawiam to pod siebie głównie więc nie zniknie po kilku miesiącach i z czasem nabierze mocy.

Sklep dla sportowców w którym znajdziesz Odżywki oraz suplementy diety dla sportowców, sprzęt siłowy i fitness oraz akcesoria do sportów walki i treningowe Hurt-Detal. Szybka wysyłka na terenie polski i za granicę.

Sklep producenta sprzętu siłowego, fitness oraz akcesoriów do sportów walki. Wysoka jakość, przystepne ceny :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności