Skocz do zawartości

Pytanie odnośnie swl etc .

nocentis

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Chciałbym zdobyć kilka tysięcy punktów w link me , ponieważ obecny zapas się konczy : /

Zawsze dawałem linki w kilku swoich serwisach i jakoś konto nabijałem :D (pr serwisów od 3-5 ) .

Chciałbym zrobić kilka stron zaplecze i teraz moje pytanie czy aby zarobić xxx punktów moja strona musi mieć pr >0 . Na jakiej zasadzie przyznawane są punkty ? ( często na linkme w kategorii elite moje linki widnieją na "stronach śmieciach" :/ )

Pozdrawiam

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

czyli masówka :) nie ważna treść ważne , że coś wo gule jest ;) (ale rym poszedł ) .

A znacie jakieś systemy wymiany linków etc gdzie liczy się jakość ?

[Pozdrawiam Michał ] Jesteś z Poznania - zapraszam agencja interaktywna poznań i pozycjonowanie stron poznań i tworzenie stron poznań.

Punktacja w linkme: https://www.linkme.pl/forum/viewtopic.php?id=239

w elite z tego co wiem nie ma smieci.

Jeżeli została przyjęta strona, która nie powinna być w elite zawsze można to zgłosić - jeżeli strona łamie regulamin (bo np. została po akceptacji podmieniona na śmietnik) to zostanie usunięta z elite.

Sprawdź liderów systemów wymiany linków:

linkme.pl (stały), gotlink.pl (rotacyjny)

alexain.jpgalexaol.jpgalexaat.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności